zenfone 3 zoom hands on philippines 05 1

Asus Zenfone 3 Zoom’un Çıkış Tarihi Ertelendi

Asus yetkilileri tarafınca bir kullanıcıya verilen cevap doğrultusunda Zenfone 3 Zoom modeli için bazı geliştirmelerden dolayı satışa ertelenerek çıkacak. İşte diğer detaylar!

Daha önce aktardığımız gibi, Zenfone 3 ailesinin ülkemizdeki lansmanı gerçekleştirmiş ve Zenfone 3 modelleri ülkemizde satışa çıkmıştı fakat lansmanda kamerasıyla dikkat çeken özelliklerinin yanı sıra Zoom modelinin satışa çıkmayacağı ve cihaz üzerinde henüz daha geliştirmelerin devam ettiği öğrenildi.

Yalnızca ülkemizde değil, tüm dünya genelinde Asus’un Zenfone 3 Zoom cihazı ne yazıkki satışa çıkmadı. Bu bakımdan Zenfone 3 Zoom’u merakla bekleyen bir kullanıcı heme nAsus’un resmi Facebook hesabına bir mesaj göndererek Asus ile iletişime geçti.

19236e287927e3b67ad2815f28475e445262648b

Asus’un bu kullanıcıya vermiş olduğu yanıt üzerine “Maalesef, Asus Zenfone 3 Zoom 2. çeyreğe ertelendi. Sizin ve diğer herkesin harika bir telefon kullanması için bazı özellikleri daha iyi yapmak için tekrar çalışıyoruz.” dedi Bu bakımdan Asus Zenfone 3’ün çıkış tarihi biraz daha gecikecek diyebiliriz.

Asus ülkemizde yetkililerin vermiş olduğu cevap üzerine Zenfone 3 Zoom modeli piyasaya çıktığı zaman Türkiye’de de satışa çıkacak.