Asus Zenfone 3 Go 3 1

Asus Zenfone 3 Go Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Asus yeni model akıllı telefonlar üretmeye devam ediyor. Selfie modeli, Zenfone Laser modelinden bahsederken yeni bir akıllı telefon daha karşımıza çıkıyor. Yeni modelin adı ise Asus Zenfone 3 Go olarak belirtiliyor.

Asus Zenfone 3 Go Nasıl Olacak?

Zenfone 3 Go’nun üst düzey bir telefon olmayacağını belirtleim. Bu bakımdan cihazın orta seviye bir telefon olduğu artık kesin. Fiyatıyla ve performansıyla rakipleriyle eşit bir seviyede görülen Zenfone 2 Go’nun bazı detayları şimdiden belli oldu.

 

Asus Zenfone 3 Go 1
Normal seviyelerde olan cihazın ekran boyutu 5 inç olacak. Ekran çözünürlüğü 1280 x 720 değerindeo lurken 720p çözünürlüğünde kullanılacak. Bunun yanı sıra ekran teknolojisi büyük ihtimal IPS LCD olacak.
İşlemcisi yönünde ise Snapdragon 410 işlemcilerine yer verileceği düşünülen Zenfone 3 hem fiyatıyla hem de performansıyla kullanıcıları tatmin edecek. Az enerji tüketen bir işlemci hem de stabilitesini koruyan işlemci kullanılacağı iddia ediliyor. Bu şekilde cihazın 2 GB RAM seçeneği bulunurken 16 GB depolama alanına yer verileceği düşünülüyor.

 

Asus Zenfone 3 Go
Cihazın kamerası ise 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera olarak kullanıcı karşısına çıkacak. Akıllı telefonun kamerasında ise selfi modu ve hızlı çekim gibi bir çok mod yer alacak. Bu bakımdan sosyal medya uygulamalarında kamera performansı daha iyi bir durumda görülecek. Ancak tam olarak detayların belli olmadığını belirtelim.

 

Çıkış Tarihi Ve Fiyatı

Asus Zenfone 3 Go modelinin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında şuan için bir bilgi gelmiş değil. MWC 2017’de karşımıza çıkması beklenen cihazın büyük ihtimal her cebe hitap etmesi bekleniliyor.