Asus VivoBook S

Asus VivoBook S Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Merakla beklenen teknoloji fuarlarından biri olan Computex 2017 fuarı hızlı başladı. Fuara damga vuran marka Asus, birçok yeni teknoloji ürününü tanıttı. Özellikle laptop modellerinde yaptığı yeniliklerle gündeme gelen Asus’un en çok sevilen modellerinden birisi de Asus VivoBook S modeli oldu. Peki Asus VivoBook S nasıl bir model?

Asus VivoBook S Tasarım Detayları

Yeni seri Asus VivoBook S biraz daha bütçe dostu bir model olarak gösteriliyor. Özellikle ofis kullanımlarında bir hayli öne çıkacak olan serinin tasarım konusunda en çok dikkat çeken noktası ise serinin %80 ekran gövde oranı. Ekranın çok daha geniş gözükmesini buna karşın bilgisayarın boyutunun sabit kalmasına olanak veren seçimle beraber tasarım konusunda da beğeni toplayan serinin oldukça ince olduğunu da belirtmek gerekli. Asus VivoBook S modelinin, sadece 17.9 mm kalınlığında olması ve 1.5 kg olması da tasarım konusunda beğeni toplayan detaylar arasında. Bunun dışında metal bir kasa kullanımı yaptığı görülen markanın, genel tasarımda başarılı bir seri ortaya koyduğu düşünülüyor.

Asus VivoBook S

Asus VivoBook S Teknik Özellikleri

Uygun fiyatlarına karşılık modelin donanımsal olarak da başarılı bir sisteme sahip olduğunu belirtelim. İşlemci seçimi olarak Intel Core i7 serisi kullanmayı tercih eden Asus’un son seri işlemcilerle beraber yüksek performans değeri sunması bekleniyor. Ekran kartı kısmında Nvidia Geforce 940MX modelini tercih eden Asus VivoBook S laptop serisinin, RAM kısmında ise kullanıcının isteklerine göre değişmekle beraber 16 GB RAM bellek kullanılabildiğini görüyoruz.

Asus VivoBook S

Asus VivoBook S performans değerini tamamlaması açısından son olarak laptop serisine 2 TB HDD ve 512 GB SSD eklenmesi de başarılı bir detay olarak öne çıkıyor. Teknik özellikler konusunda bu değerler özellikle oyunlar için çok uygun görülmese de genel kullanım için Asus VivoBook S modeli en iyi alternatiflerden biri haline getireceği kesin. Son olarak ekran kısmında 15.6 inç Full HD NanoEdge teknolojisinin kullanıldığını da ekleyelim.

asus vivobook s

Asus VivoBook S Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Tüm bu özellikleriyle beraber önümüzdeki ay sonu piyasaya çıkacak olan Asus VivoBook S modelinin fiyatının ise 499 dolar olduğu açıklandı. Kullanıcının seçeceği varyasyonlara göre fiyatında değişebileceği de belirtiliyor. Tabi fiyatların ne kadar değişebileceği ve ülkemizde bu rakamın ne kadar değişiklik göstereceği konusunda henüz netlik kazanmış detayların bulunmadığını da belirtelim.