Asus Pegasus 4S Cinde duyuruldu 5.7 inc HD 18 9 ekran 4030 mAh pil

Asus Pegasus 4S Çin’de duyuruldu; 5.7-inç HD 18: 9 ekran, 4030 mAh pil

Uzun süre sonra Asus, Pegasus 4s akıllı telefonunu piyasaya çıkararak sonunda uzun boylu telefon trendine girmiş gibi duruyor. Rakip modellerde yer alan ekranlardan daha uzun boylu HD ekrana sahip. Asus bu sefer kendini aşmış bir şekilde piyasaya giriş yaptı. Xiaomi, Samsung ve bir iki marka bu yıl akıllı telefonlarıyla neredeyse çerçevesiz bir şekilde ekran gövde oranına sahip olarak piyasaya çıktı. Fakat bu ekranların neredeyse hepsi 18:9 oranında segment olarak ayrılmış durumda.

Bununla beraber, Hindistan’daki Asus sevenleri elbette bazı yenilikler bekliyor. Pegasus 4S Çin’de kısa süre önce duyuruldu ve ön kısmında daha uzun bir ekran yer alıyor. Bu bakımdan Zenfone Zoom S’ye benzerlik gösterdiği söylenebilir. Ekranın yan ve üst kısımlarında hatta alt tarafında bile küçük bir çerçeve göze çarpıyor. 5.7 inç HD +  (720 x 1.440 piksel) ekrana sahip olan cihazın ön kısmında 2.5D kavisli cam var. Elbette bu durum birinci sınıf bir tasarım sunuyor. Ayrıca parmak izi okuyucusu da arka kısımda yer alıyor.

Asus Pegasus 4S Çinde duyuruldu 5.7 inç HD 18 9 ekran 4030 mAh pil 1

Pegasus 4S‘in kamerası ise derin çekim yapabiliyor. 1,5GHz hızında çalışma sergileyen MediaTek 6750T yonga setine ev sahipliği yapan akıllı telefonda 3 GB RAM / 4 GB RAM seçenekleri mevcut. Depolama alanı ise aynı şekilde 32 GB ve 64 GB olarak sunulmuş durumda. Arka kısımda ise 16 MP ve 8 MP çift kamera yer alıyor. Her iki kamera otofokus özelliğine sahip ve LED flaşı mevcut. Selfie kamerası ise 8 MP olarak konumlandırılmış. Fiyat hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.