A.C Notre dame

Assassin’s Creed: Unity, Bir Süre İçin Tamamen Ücretsiz Oldu

Geçtiğimiz günlerde yanarak ağır hasara uğrayan Notre Dame Katedrali için 500.000 euro bağışda bulunan Ubisoft, Assassin’s Creed’i kısa bir süreliğine tamamen ücretsiz yaptı.


15 Nisan Pazartesi günü yanarak hasar gören asırlık tarihe şahitlik etmiş olan Notre Dame Katedrali’ne dünya genelinde büyük bir yankı uyandırdı. Paris’in bir simgesi olan katedralin hemen hemen birebir modelline sahip olan Assassin’s Creed: Unity ise bu nedenle Ubisoft tarafından kısa bir süre için tamamen ücretsiz oldu.

a.c Free

Ubisoft blog yazısında : “Herkesin Notre Dame Katedrali’nin görkemini ve güzelliğini deneyimleyebilmesini istiyoruz. Assassin’s Creed: Unity’yi üretirken Paris’in kendisiyle, önemli yerleriyle ve olağanüstü gerçekçi yaratımıyla Notre Dame Katedrali ile önemli bir bağ kurduk. Gitmeyi tahmin bile edemediğimiz yerleri görmeyi bizlere video oyunlar sağlayabilir. Bu doğrultuda yaptığımız küçük bir jest ile herkese bu anıtsal mimarinin mükemmelliğini deneyimleme fırsatı sağlıyoruz” denildi.

 

Assassin’s Creed: Unity’ise ubisoft tarafından 25 Nisan Perşembe (TSİ) 04.00’e kadarücretsiz olarak sunulacak. Ücretisiz Assassin’s Creed: Unity’ye buradan ulaşabilirsiniz.