Assassin's Creed Origins

Assassin’s Creed Origins İçin Yepyeni Detaylar

E3 Fuarında tanıtılması beklenen yeni Assassin’s Creed oyunu, Origins için geri sayım başlayınca oyun için sürekli yeni detaylar gelmeye de devam ediyor. Son dönemde bir hayli konuşulan Assassin’s Creed Origins oyununun bu kez içerik yapısıyla ilgi bir bilgi geldi. İşte detaylar.

Oyun dünyasının şüphesiz en başarılı yapımlarından biri Assassin’s Creed serisi. Ubisoft tarafından sunulan oyun farklı yapısı ve beğeni toplayan oynanış dinamikleriyle beraber en sevilen serilerden biri oldu. Bu kadar ilgi görmesine karşılık Ubisoft tarafından sürekli olarak yenilenen seri, şimdilerde ise yeni bir üye daha kazanmak üzere. Bu kez yapımın Assassin’s Creed Origins ile devam edeceği daha önce açıklanmış ve hikaye hakkında da belli başlı bilgiler ortaya çıkmıştı.

Hikaye kısmında eski Mısır dönemini konu alması beklenen oyunun E3 fuarında da kesin olarak tanıtılacağı duyurulmuş ve bu konuda yapılacak tanıtımla ilgili olarak birçok detay paylaşımında bulunulmuştu. Şimdi ise oyunun paketleriyle ilgili belli başlı bilgiler söz konusu oldu. Bu kez Assassin’s Creed Origins oyununun nasıl paketleri olacağı ve sipariş durumlarıyla ilgili bilgilerimiz var.

Assassin's Creed Origins

Assassin’s Creed Origins Paketleri Neler Olacak?

Assassin’s Creed Origins serisiyle beraber gelecek paketler de ortaya çıkmış durumda. Öncelikle oyunun Gold Edition adı verilen bir paketinin sunulacağı ve bu paketin içerisinde ekstra objelere yer verileceği belirtildi. Assassin’s Creed Origins için sunulan yeni pakette bu sene ilk olarak ekstra görevlerinde kullanıcılara sunulacağı belirtildi. Tabi bu paketin fiyatı daha yüksek olacağı da belirtiliyor. Fakat fiyatın ne kadar yüksek olacağı konusunda bir bilgi henüz yok.

Tüm bu detaylarıyla beraber oyunun 2018 yılında ve Mart ayında çıkış yapması bekleniyor. Assassin’s Creed Origins serisinin tanıtımı içinde E3 fuarını beklemek gerekecek ki 12 Haziran’da da tanıtımları göreceğiz. Assassin’s Creed Origins oyununu ne gibi bir yapısı olacağı da yine E3 fuarında karşımıza çıkmış olacak. Tüm detayla için tanıtımları beklemek gerekiyor. Yeni seri tanıtıldığında tüm özellikleri sitemizde bulabilirsiniz.