Assassin's Creed Origins

Assassin’s Creed Origins Haritası Rekor Kırabilir

E3 2017 fuarıyla beraber birçok yeni oyun ortaya çıktı. Bu oyunlardan birisi de Assassin’s Creed Origins oyunu oldu. Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu olacak olan Assassin’s Creed Origins tanıtımından sonra oyun hakkında da yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Son ortaya çıkan detay ise oyunların haritaları oldu. İşte detaylar!

Assassin’s Creed, son yıllarda en çok konuşulan oyun serilerden birisi. Ubisoft tarafından sunulan seri, her yeni oyunda yeni bir sistemle kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Son olarak yapımın E3 2017 fuarında ise yeni oyunlarını tanıttığını gördük. Serinin bir yandan en başarılı oyunu olacağı belirtilen Assassin’s Creed Origins, bir yandan da hikayesiyle kullanıcıları yeniden orta çağa götürecek.

Bu kez oyuna konu olan hikaye ise serinin tarihini anlatacak. Üstelik bu kez oyunda Eski Mısır’un konu alındığını ve buradaki yapımın sunulacağını göreceğiz. Tanıtımında sonra merakla beklenen yapımın hakkında son iddia ise haritalar üzerine oldu. İddialara göre bu oyunda serinin en geniş haritası kullanılacak.

Assassin's Creed Origins

Assassin’s Creed Origins Haritası Ne Kadar Büyük Olacak?

Oyunun zaten açık dünya teması nedeniyle oldukça yüksek bir alan sunduğunu ve kullanıcılara bu geniş alanda özgürce oyun keyfi verdiğini biliyoruz. Fakat son seride bu yapının çok daha başarılı bir yapı olması da bekleniyor. Daha önce Havana olarak sunulan dev haritanın şimdi ise en az iki katı boyutunda bir haritayla karşı karşıya kalacağız. Hikaye kısmında da yeni haritanın etkilerini elbette göreceği. Öyle ki Assassin’s Creed serisi açık dünya temalı oyun yapısına sahip ve bu nedenle çok daha geniş bir oynanış sunuyor.

Yani harita ne kadar geniş olursa hikayede o kadar geniş olacak gibi duruyor. Şimdilik tanıtımlarında kullanılan görseller ve ilk oynanış videolarının dışında haritanın net boyutunu gösteren bir görsel paylaşımı yapılmadı. Fakat Ubisoft tarafından verilen ipuçlarını da değerlendirecek olursak oyunda gerçekten beklenenden çok daha geniş bir harita bulacağız. Tüm bu detayların belli olacağı oyunun çıkış tarihiyse 27 Ekim 2017 olarak açıklandı. Bilgisayar, PS4 ve Xbox One konsollarına gelecek olan oyunun nasıl tepkiler alacağını göreceğiz.