Assassin's Creed Origins

Assassin’s Creed Origins Çıkış Tarihi Kesinleşti

Ubisoft’un en başarılı serilerinden biri olan Assassin’s Creed, için yeni bir oyun daha geliyor. Assassin’s Creed Origins adıyla gelecek yeni oyun için geri sayım devam ederken oyun hakkında yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Son olarak çıkış tarihi konusunda beklenen açıklama geldi. İşte tüm detaylar.

Assassin’s Creed serisi Ubisoft’un en köklü serilerinden biri olarak gösteriliyor. Sıradan hikayelerin yanı sıra çok daha farklı bir hikaye ve çok daha başarılı bir atmosfer sunan Assassin’s Creed, sunduğu bu yapıyla beraber kendi oyuncu kitlesi de oluşturmayı başarmıştı. Her sene yeni bir serisiyle gelen oyunun bu sene ise Assassin’s Creed Origins adı ile geleceği de açıklanmıştı. Assassin’s Creed Origins olarak gelecek olan yeni serinin E3 2017 fuarında tanıtılacağı ve bu fuarda oyunun ilk demosunun da gösterileceği açıklanmıştı.

Yeni serinin tanıtımına çok kısa bir süre kalmışken, oyunun nasıl detayları olacağı da yavaş yavaş görülmeye başlandı. Bu noktada ilk olarak Assassin’s Creed Origins serisinin Mısır’da geçeceği ve orta çağ dönemini konu alacağı belirtiliyor. Bunun dışında yapımın ekstra görev paketleri ve benzeri ögelerin bulunduğu farklı versiyonlarının satılacağı da açıklanmıştı. Şimdi ise oyunun çıkış tarihi konusunda yeni bilgiler ortaya çıktı. Peki Assassin’s Creed Origins ne zaman gelecek?

Assassin's Creed Origins

Assassin’s Creed Origins Çıkış Tarihi

Serinin yeni oyunu olacak olan Assassin’s Creed Origins için açıklanan çıkış tarihi ise 27 Ekim olarak belirtildi. Beklenenden erken geleceği ortaya çıkan Assassin’s Creed Origins serisinin tanıtımı ise beklendiği gibi E3 2017 fuarında yapılacak. Fuar kapsamında demo ve benzeri sürümlerinin de gösterileceği bilinen yapımın tüm detayları öğrendikten sonra çıkış tarihi de kesinleşmiş olacak.

Şimdilik Ubisoft tarafından fuarda nasıl bir tanıtım yapılacağı merak ediliyor. Öyle ki oyun devinin tek tanıtımı Assassin’s Creed Origins serisi olmayacak. Bunun yanında Far Cry 5 ve diğer yapımlarda ortaya çıkmış olacak. Tüm yeni oyunları da yine E3 2017 fuarında göreceğiz.