anasayfa7124 1

Assassin’s Creed IV ve World in Conflict oyunları kısa süreliğine ücretsiz oluyor!

Ubisoft, tatil dönemine özel olarak Assassin’s Creed IV: Black Flag ve World in Conflict oyunlarını ücretsiz indirmeye sunuyor. Bağlantılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en büyük oyun yapımcılarından birisi olan Ubisoft, tatil dönemine özel Assassin’s Creed IV: Black Flag ve World in Conflict oyunlarını ücretsiz olarak indirmeye sunacağını duyurdu. Tüm bilgisayar kullanıcılarının Ubisoft hesapları üzerinden (eğer hesabınız yoksa kolayca ve ücretsiz olarak açabilirsiniz) edinebileceği oyunlar belirli tarihlerde indirilmeye sunulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=K-oUOlNySY0

4-11 Aralık tarihleri arasında World in Conflict, 11-18 Aralık tarihleri arasında ise Assassin’s Creed IV: Black Flag indirilebilecek. World in Conflict’i buradaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Assassin’s Creed oyununun bağlantısı henüz mevcut değil.

World in Conflict‘i ücretsiz olarak indirmek istiyorsanız açılan World in Conflict sayfasına giderek, ya yeni bir hesap yada var olan hesabınızla giriş yapmalı ve “Register for PC” tuşuna tıklamanız gerekiyor. Sonra da UPlay’den oyunu indirerek oynayabilirsiniz.