Artık WhatsApp ile Bilinmeyen Numaraları Tespit Edebileceksiniz!

Whatsapp artık bilinmeyen numaralardan gelen mesajları kimin attığını gösterecek!

Henüz geliştirme sürecinde olan ve testleri başarı ile geçen yeni WhatsApp özelliği yakında gelebilir. WhatsApp üzerinden sizlere mesaj yollayan ve kayıtlı olmayan numaraların kime ait olduğunu rahatlıkla görebileceksiniz.

Geçtiğimiz haftalarda numaranın kime ait olduğunu gösteren ve sizi telefonuna nasıl kaydedildiğini gösteren bir uygulama çıkmış ve birçok kişi tarafından oldukça ilgi ile karşılanmıştı. Bir süre sonra güvenlik sorunları nedeniyle GetContact ve benzeri onlarca uygulama ülkemizde engellenmişti. WhatsApp bu yoldan çıkarak bu uygulamalara benzer bir sistem üzerinde çalışmalara başladı. vCard olarak bilinen bu sistem sayesinde size mesaj atan kişilerin kimlik bilgilerine oldukça kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu sayede artık kişinin kimliğini öğrenebilmek için numarasını kaydetmenize gerek kalmayacak.

WHATSAPP SCREENSHOT

WhatsApp Bilinmeyen Numaralar Özelliği Test Aşamasında!

WhatsApp’a gelecek bu yeni özellik şu an için yalnızca Android Beta sürümünde test halinde. Özelliğin net olarak tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı hakkında net bir tarih yok. Uygulamanın yakın bir tarihte tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.