Doogee MIX 3

Arka kamerasıyla selfie çeken telefon: Doogee MIX 3

Doogee’nin yeni amiral gemisi Doogee MIX 3 tanıtıldı. Açılarak ön kamera olarak da kullanılabilen arka kamerasıyla dikkat çeken akıllı telefon, ince ekran çerçevesine sahip olacak. Yeni modelle ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akıllı telefon üreticileri yeni modelleri resmi olarak tanıtılmadan önce özelliklerinin sızdırılmaması için büyük zahmetlere giriyorlar. Bu üreticilerden farklı olan Doogee, yeni akıllı telefonunun görsellerini paylaştı. Doogee MIX 3 olarak isimlendirilen model, MIX serisini devam ettirecek ve üreticinin yeni amiral gemisi olacak.

Paylaşılan görsellerde en çok dikkat çeken detay akıllı telefonun arka kamerası. Huawei’nin Honor 7i modelinde gördüğümüz bu arka kamera, farklı tasarımından ötürü ön kamera olarak da kullanılabiliyor. MIX 3 modelini farklı kılan şey ise Huawei modellerinden son derece ince olan ekran çerçeveleri.

Şimdilik akıllı telefonun diğer detayları hakkında bilgi paylaşılmadı ancak fotoğraflara bakacak olursak diğer donanım detayları da kısa sürede ortaya çıkacaktır.

İşte akıllı telefonun paylaşılan görselleri: