RingPara

Arama yapıldıkça para kazandıran uygulamayla tanışın: RingPara

Çok fazla telefon görüşmesi yapıyorsanız bundan para kazanmak ister misiniz? RingPara isimli bir mobil uygulama, telefon görüşmeleri sırasında izlenen reklam sayısına bağlı olarak kullanıcılarına ödeme yapıyor. Görüşme başına elde edilen miktar ve uygulama detayları haberimizde.

Her telefon görüşmenizden para kazanmak ister miydiniz? Mustafa Sandal ve Vestel tarafından destek alan RingPara isimli yeni mobil uygulamayla bu mümkün. Eşsiz bir sisteme sahip olan mobil uygulama, telefonunuz çaldığında birkaç saniye uzunluğunda reklamlar izleterek aranan kişinin para kazanmasını sağlıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen ve 15 yaşından büyük herkes tarafından kullanılabilen uygulama, izlenen reklamlara bağlı olarak kendi para birimi olan ve sonradan ininal ile TL’ye dönüştürülebilen RP kazandırıyor.

RingPara arama başına ne kadar kazandırıyor?

Her 100 RP’nin değeri 1 TL. Arama yapıldığında reklam izlenmesiyle birlikte 10 RP kazanılıyor (reklama ve izleme süresine göre değişebiliyor). RP kazanmak isteyen kullanıcıların dikkat etmesi gereken tek konu, aramayı cevaplamadan önce reklamı en az 5 saniye boyunca izlemek. 5 saniyeden fazla izlenen reklamlardan elde edilen RP otomatik olarak kullanıcı hesabına yükleniyor.

RingPara

Uygulamanın geliştiricileri, ilerleyen dönemlerde RP’lerin GSM paketlerinde de kullanılabileceğini duyurdu.

Şu anda 35 bini aşkın kullanıcıya sahip olan RingPara’yı buradan indirebilirsiniz.