Applein yakinda cikacak 2017 model iPhonelari neye sahip olacak

Apple’ın yakında çıkacak 2017 model iPhone’larının ismi farklı olacak!

Bir diğer iPhone modelleri, California, Cupertino’da yer alan Apple Kampüsü Steve Jobs Tiyatrosu’nda düzenlenmesi beklenen 12 Eylül Apple etkinliğinde duyurulacak.

Uzun süredir beklenen etkinlikten önce 2017 iPhone modelleri hakkında henüz daha iddialar gündemde yer alıyor ve son rapora göre, tanıtılmasına az kalan iPhone’lara verilen isimler yanlış.

iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone 8

Şu ana kadar, Apple’ın tanıtılmasına az kalan iPhone’ları için birçok güzel isimlendirme yapıldı. Geçtiğimiz yıl iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ve iPhone’un onuncu yılına özel iPhone adı verilirken diğerleri içinse iPhone 7s ve iPhone 7s Plus adı yer aldı.

Bilindiği gibi Apple, iPhone 4’ten bugüne kadar hep yükseltme cihazları için “S” ekini kullandı. Premium modeli ise iPhone 8 olarak gelecek ve birçok yeniliğe imza atacak model olacak.

iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone Sürümü

9to8Mac raporunda, IFA 2017‘de yer alan iddialara göre, üç farklı iPhone’un farklı isimde geleceği söylendi. iPhone 7s ve iPhone 7s Plus olarak geleceği beklenen cihazlar iPhone 8 ve iPhone 8 Plus olarak adlandırıldı. iPhone 8 ise iPhone Edition olarak geliyor.

“7s” adını atlayacak olan Apple, geçtiğimiz yıl Galaxy Note 6 adını atlamış olan Samsung Galaxy Note 5 sonrasında Note 7 modeline geçiş yapan Samsung’u taklit edecek gibi duruyor.

iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X

Hollanda merkezli web sitesinde yer alan bir rapora göre iCulture’nin yanı sıra 2017 iPhone modelinin iPhone 8 ve iPhone 8 Plus olarak geleceği düşünülüyor. Fakat 9to5Mac’in iddialarına göre farklı bir rapor yer alıyor. Çünkü Premium yerine iPhone 8 olacağı iddia ediliyor.

iPhone X adı iPhone sürümüne göre onuncu yıla özel çok daha fazla yakışıyor gibi duruyor.