Applein tatil reklami kablosuz AirPodlari ve bir dans performansini gosteriyor

Apple’ın tatil reklamı, kablosuz AirPod’ları ve bir dans performansını gösteriyor

Bir gelenek haline gelen Apple’ın yıl içi tatil reklam videosu yeniden yayınlandı. “Sway” adında gelen yeni reklam iPhone X üzerinden gelirken daha çok AirPods ile dolaşıyor ve özel bir müzikle çarpıcı bir dans deneyimi ortaya çıkıyor.

Yeni reklam, 2017 yılında Apple Music’te yer alan The Thrill If It All‘den “Palace”  isimli R & B sanatçışı Sam Smith’i izliyor. Kadın karın içinde eğlenirken, erkek pilotluğa başvuruyor ve AirPods’la görünen bir dans ortaya çıkıyor. AirPod’larından birini erkekle paylaştıktan sonra, hem erkek hem bayan spot ışıklar altında etkileyici bir dansı ortaya çıkarıyor.

“Sallan”, tüm dahs sahnelerinde, “birisi beni tatile götürsün” mesajı ile beraber ekranda görünen iki kadın yol gösterici olarak birbirine çarpıyor ve ardından hayal edilenler canlandırılıyor.

Apple‘ın AirPods’u geçtiğimiz yıl tatil günlerinde raflarda yerini almış fakat sadece iki dakika içerisinde satın alan kullanıcılardan sonra yaşanan stok ve bazı sorunlardan ötürü gecikmeli olarak piyasaya sunulmuştu.

APPLE’IN AİRPODS İLE DANS REKLAMI

https://youtu.be/1lGHZ5NMHRY