Apple

Apple’ın 2018’de Piyasaya Süreceği Modellerle İlgili Bilgiler Gelmeye Başladı!

Apple son zamanlarda iPhone modellerinde kullanılan cam kaplama tasarımları konusunda bir hayli şikayet aldı. Bu şikayetlere bir çözüm arayan Apple 2018 yılında birtakım değişikliklere gidebilir.

Dünyaca ünlü iPhone serisinin sahibi Apple firması gelecek yıl LCD panele sahip yeni bir model satışa sunabilir. Yapılan açıklamalara göre 2018 yılında 3 adet yeni iPhone modeli satışa sunulacak ve bu modellerden bir tanesi LCD ekrana diğer 2 model ise OLED panele sahip olacak. Bilindiği üzere Apple ilk kez bu yıl ki modellerinde OLED panel kullanmaya başlamıştı.

Apple Metal Kasa Model Üretebilir!

iPhone X’in kullandığı OLED paneli üzerine birçok kullanıcı dayanıksız ekran çerçevesi için bir sürü şikayette bulunmuştu. Bu duruma bir el atmak isteyen Apple gelecek yıl piyasaya süreceği bir amiral gemisi modelinde LED ekran kullanmayı planlıyor. Ekran boyutunun 6.1 inç olması beklenen bu model kuşkusuz metal kasaya sahip olacak. Metal kasa kullanması ekranın arka kısmında cam bir kaplama olmayacağı anlamına geliyor.

Metal kasa kullanarak dayanıklılığı bir hayli arttırmayı planlayan Apple’ın gelecek modellerinde metal kasa tasarımlara ağırlık vermesi bekleniyor. Ek olarak OLED ekrana sahip olacak olan diğer iki modelin 5.8 ve 6.3 inçlik ekranlara sahip olması öngörülüyor.