mac mini

Apple CEO’su Açıkladı: Yeni Mac Mini Geliyor!

Apple’ın CEO’su Tim Cook tarafından yapılan açıklamaya göre Apple Mac Mini geliyor.

Son yılların en büyük donanım ve yazılım firmalarından bir tanesi olan Apple akıllı telefonu iPhone ile tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ederken farklı teknolojik ürünlerle de piyasada emin adımlarla yürümek istiyor.

Son olarak şirketin CEO’su tarafından yapılan açıklama ışığında son günlerin moda bilgisayarı olan Mini Pc’lerden üreteceği açıklandı. Mac serisinin en ufak üyesi olacak olan Mac Mini küçük ebatlara sahip olsa da oldukça iyi bir performans vadediyor.

Mac Mini Geliyor!

Yeni özelliklerle gelecek olan yeni Mac Mini özellikle oldukça büyük ebatlara sahip MacBook için yeterli yer ayıramayan kullanıcıları sevindirecek cinsten. Kendisine iletilen bir maile yanıt veren Tim Cook, yakın zamanda gelecek olan ürün yelpazemizin en önemli parçalarından bir tanesi Mac Mini olacak açıklamalarında bulundu.

Söz konusu mail resmi olarak doğrulanmasa da şirketin 2017 yılı içerisinde piyasaya bir Mac Mini sürmesine imkansız olarak bakıyor. Yapılan bu sızıntı ile ilgili ilerleyen süreçte firmadan resmi bir açıklama beklenebilir.