Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 modelleri, tüm kayışlarla uyumlu olacak

Eylül ayında tanıtılacak Apple Watch Series 4 modelleri, yeni bir rapora göre mevcut kayış ve kordonların tümüyle uyumlu olacak.


Her sene Eylül ayında düzenlenen Apple lansmanına yalnızca birkaç gün uzaklıktayız. Bu sene üç farklı iPhone modeli tanıtacak olan şirket, uzun süredir gündemde olan Apple Watch Series 4 modellerini de görücüye çıkaracak. Bloomberg tarafından paylaşılan bir habere göre altı farklı modele sahip olacak Watch Series 4, Series 3 ile aynı boyutta olmasına rağmen %15 daha büyük ekranlar kullanacak.

Yeni paylaşılan bir rapor, aynı boyutlara sahip olacak akıllı saatin mevcut kayışlar ve kordonlarla da tamamen uyumlu olacağını ortaya çıkardı. Bu bilgi, birçok farklı kayış edinmiş ve Series 4’e geçiş yapmak isteyen Apple Watch sahipleri açısından oldukça sevindirici. Ancak kayışlarda değişiklik yapılmayacak olması, aynı zamanda iddialarla gündeme taşınan “akıllı kayış” teknolojisine de henüz geçiş yapılmadığını gösteriyor. Apple’ın yeni akıllı saatlerinde akıllı kayışlar kullanacağı, bu sayede cihazların birçok farklı şekilde kullanılabileceği öne sürülmüştü.

Kaynak