Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 modellerinin fiyatları ve satışa sunulma tarihleri

Apple’ın gelecek lansmanda Apple Watch Series 4 modellerini tanıtması bekleniyor. Saatlerin fiyat detaylarını sizler için derledik.


Apple, Eylül ayında gerçekleştireceği lansmanda üç farklı iPhone modeli tanıtacak. Ancak, lansman sıklıkla yeni akıllı telefonlarla anılıyor olsa da şirketin tanıtacağı cihazlar bunlarla sınırlı değil. Apple Watch’un yeni serisi olan Series 4 modellerinin de bu etkinlikte resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan akıllı saat sektörünü yakından ilgilendiren bu cihazlar hakkında okuyucularımızı bilgilendirmek adına, farklı kaynaklardan elde ettiğimiz verilerden ve Apple’ın önceki tercihlerinden yola çıkarak yeni akıllı saatlerin fiyatı ve satışa sunulma tarihiyle ilgili bir yazı hazırladık. İşte akıllı saatlerin muhtemel fiyat listesi ve satış tarihi:

Apple Watch Series 4’ün özellikleri ve fiyatı

Bir süredir Apple’ın daha geniş akıllı saat ekranlarıyla ilgilendiğini, bu konuda çalışmalar yaptığını ve üretimini bu yönde şekillendirdiğini biliyoruz. Daha büyük ekranla birlikte daha güçlü donanımlara ve  hassas sensörlere sahip olan, yüksek performanslı cihazlar göreceğiz. Ancak donanımların güçlenmesi, her zaman daha yüksek fiyatlar ödeyecek olduğumuz anlamına gelmiyor. Yeni saatlerin fiyatı Series 3 modelleriyle hemen hemen aynı olacak.

  • Watch Series 4 42 mm Hücresel  430 $
  • Watch Series 4 38 mm Hücresel  400 $
  • Watch Series 4 42 mm GPS         360 $
  • Watch Series 4 38 mm GPS         330 $

Elbette bu fiyatlar alüminyum gövdeli modeller için geçerli. Paslanmaz çelik gövdeye sahip olan modellerin fiyatı 600 dolardan, seramik gövdeli modellerin fiyatı ise 1300 dolardan başlayacak.

Lansmanın Eylül ayının başında veya ortalarında yapıldığı göz önünde bulundurulursa, cihazın en erken Ekim ayının ortalarında ülkemizde satışa sunulacağı söylenebilir. Yeni modellerin yazılımsal özellikleri üzerine tahminlerde bulunmak için yeterli bilgiye sahip değiliz, ancak tanıtım tarihi yaklaştıkça daha fazla bilginin paylaşılacağına hiç şüphe yok.

Kaynak