Watch Series 3

Apple Watch Series 3 satışları rekor kırdı

Apple tarafından paylaşılana göre Watch Series 3 satışları geride bıraktığımız çeyrekte rekor kırdı. Şirket, giyilebilir teknoloji ürünlerinden elde ettiği geliri yalnızca bir sene içerisinde yüzde 70 oranında artırmayı başardı. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Apple, akıllı saati Watch Series 3’ün 2017’nin son çeyreğinde satış rekoru kırdığını duyurdu. Watch Series 2’nin 2016’nın son çeyreğindeki satış performansına kıyasla yüzde 100 oranında daha fazla satış yapan Series 3, Apple’ın giyilebilir teknoloji ürünlerinden elde ettiği geliri de hiç olmadığı kadar yüksek seviyelere taşıdı.

Şirket tarafından paylaşılana göre 2016’nın son çeyreğinden 2017’nin son çeyreğine uzanan bir senelik dönemde Apple’ın giyilebilir teknoloji ürünlerinden elde ettiği gelir tam yüzde 70 oranında artış gösterdi. Bu ürünler arasında Beats kulaklıklar, AirPods ve diğer Watch modelleri de yer alıyor.

Watch Series 3

Ayrıca Watch Series 3’ün dahil olduğu “Diğer” kategorisinin de geliri, 2017’nin ilk çeyreğine kıyasla son çeyrekte 1.5 milyar dolar artış gösterdi. Bu kategoride de Apple TV, Apple Watch, Beats, iPod ve Apple markalı üçüncü parti aksesuarlar bulunuyor.

Apple’ın bu gibi cihazlardan gelir elde etmesi şirket açısından oldukça iyi, çünkü çeşitli davalar ve sorunlardan ötürü akıllı telefon piyasasında zor günler yaşıyor.