Apple Watch Series 3

Apple Watch İçin ‘Jailbreak’ Çıktı

Sonunda Apple Watch için jailbreak çıktı! Yayınlanan jailbreak Apple Watch Series 3 hazırlanmış durumda ancak şu an sadece geliştiricilerin işine yarar durumda.


Apple’ın genel olarak tavsiye etmediği ve engel olmaya çalıştığı jailbreak; Tihmstar adlı bir geliştirici tarafından Apple Watch Series 3 için paylaşıldı. Şu an için sadece geliştiricilere hitap eden jailbreak, son kullanıcıya sunulmamış durumda.

Şu an için watchOS 4.1 yüklü Apple Watch Series 3 ile uyumlu olan jailbreak, eski  sürümlerle kod değişiklikleri sayesine uyumlu hale gelebilecek. paylaşılan jailbreak henüz son kullanıcı için olmasa da kuma, yazma ve sistem dosyalarına erişme konusunda gayet başarılı olduğu söylenebilir.

jailbreak’in yapılması durumunda cihaza Cydia benzeri bir uygulamaya erişim sunmuyor. Ancak son kullanıcıya sunulması durumunda yeni saat arayüzleri ve farklı özelleştirmeler yapma imkanın da geleceği yüksek ihtimal olduğunu söylenebilir. Şayet bir geliştirici iseniz  GitHub üzerinden dosyalara erişebilirsiniz.