05d432b9c4100f51890b2671fd4703b2 display technologies digital cinema 1

Apple, gelmiş geçmiş en ucuz iPad modelini satışa sunacak!

Paylaşılan bir rapora göre Apple, geçtiğimiz seneye kıyasla çok daha ucuz iPad modelini satışa sunacak. Detaylar haberimizde.

Bu senenin Mart ayında 9.7 inch ekran boyutuna sahip olan iPad modelini tanıtarak beklenmeyen bir şekilde az ücretle iPad sahibi olma fırsatı sunan Apple, yeni paylaşılan bir rapora göre daha da ucuz olan iPad modeli üretiyor. Rapor, yeni tabletin Mart ayında 259 dolara satışa sunulan iPad modelinden tam 70 dolar daha ucuz olacağı (yani 189 dolar) yönünde bilgiler barındırıyor.

Elbette bu raporun doğruluğunu sorgulamak ve bu durumun Apple’ı nasıl etkileyebileceğini tartışmak için henüz çok erken, çünkü Apple tarafından veya diğer kaynaklardan herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmış değil. Ancak şu biliniyor ki 259 dolara satışa sunduğu iPad modelinden oldukça yüksek kar elde eden şirket, böylesine ucuz iPad modeliyle sektörün tüm dengelerini değiştirebilir.

ipad pro 3

Ucuz iPad modeli Samsung’u alt etmek için geliyor

Raporda yer alan bir diğer bilgi de Apple’ın neden böyle bir karar aldığıyla ilgili. iPad satışlarından yüksek gelir elde etmesine rağmen çeşitli modelleriyle sektördeki kullanıcıların çoğunu elinde bulunduran Samsung, Amazon, Huawei ve Lenovo gibi şirketler, Apple’ın hedeflediği düzeye ulaşmasını engelliyor. Bakalım bir başka ucuz iPad modeli daha görecek miyiz ve bunun sayesinde Apple’ın sorunu çözüme kavuşacak mı.