Apple TV 1 1

Apple TV 3: TV Uygulaması 18 Ay Boyunca İlk Güncelleme Geliyor

Apple, yedi yıldan sonra küçük alıcı kutusunu yazılım güncellemeleriyle sağlamaya devam ediyor. Üçüncü nesil Apple TV için yazılımın 7.3 sürümü ile yepyeni TV uygulaması, eski donanım üzerinde geliyor.

Apple’ın Yeni TV Uygulaması

Hala daha eski bir Apple TV kullanıyorsanız, bir sonraki açışınızda küçük bir sürprizle karşılaşacaksınız: Apple’ın yeni TV uygulaması, ana ekrandaki en üst sıradaki satırın en solunda görünecektir. Böylece, uygulama eski kutusundaki küresel sürümden sadece birkaç gün sonra geliyor.

Apple TV

13 Mayıs’ta Yayınlanacağı İddia Ediliyor

Güncellemenin tam olarak ne zaman yayınlandığı belli değil. Apple’ın kendisi şu anda sürüm 7.3’te listelenmiyor, Wikipedia ise yayınlanma tarihinin 13 Mayıs olduğunu gösteriyor. Günlük olarak kullanılan bir Apple TV’de, güncelleme sadece bugün yüklendi, resmi bir sürüm açıklaması henüz yapılmadı.

Apple Insider, birkaç hafta önce bu sürümün beta sürümü hakkında rapor verdi. Malcom Owen, yazılımın nihayet bir geçici çözüm kullanmak zorunda kalmadan iki faktörlü kimlik doğrulama kodunu girmeyi desteklediğini fark etti. AirPlay 2 hala yeni modeller için ayrılmıştır.