apple dünya günü

Apple Sözünde Durdu iMessage Çıkartmaları Verdi

Apple Dünya Günü için birçok yeni video yayınlamıştı. Teknoloji devinin videolarında kullanılan animasyonlar beğeni toplarken Apple’ın en çok akıllı saat etkinliği dikkat çekti. Apple’ın akıllı saat kullanıcılarını etkinlik yapmaya çağırdığı etkinlikte mini ödüllerde verildi. İşte ödüllerin detayları.

Dünya Günü sebebiyle Apple’ın birçok yeni etkinlik düzenlediğini gördük. Marka yaptığı açıklamalarda da yer verdiği gibi öncelikle kendi YouTube kanalında bu güne özel videolar paylaşmıştı. Apple tarafından yapılan paylaşımlarla beraber ilk olarak markanın çevreci çözümlere ne kadar önem verdiği hakkında bilgiler verilmişti.

Yapılan paylaşımlarda hem Apple’ın yeni merkezi olarak gösterilen Apple Park tesisinin özellikleri ve ne kadar çevreci bir merkez olduğu hakkında bilgiler verilmiş hem de yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının ne kadar etkili sonuçlar doğurabileceği belirtilmişti. Yapılan tüm bu paylaşımlar ve açıklamalar ilgi odağı olurken söz konusu paylaşımlarla beraber en büyük ilgiyi ise Apple’ın düzenlediği etkinlik topladı.

Apple Watch Etkinliği Beğeni Topladı

Dünya Günü kapsamında paylaştığı videolarla beraber bir de etkinliğin haberini veren teknoloji devi yaptığı açıklamada Apple Watch kullanıcılarını hareket etmeye çağırmıştı. Yarışma için yapılan açıklamalarda kullanıcıların ilk akıllı saatlerine görev olarak gönderilen etkinlikleri yapmaları istendi. Gönderilen etkinliğin ise niteliği yine video ile açıklanmıştı.

apple dünya günü

Apple etkinliğinde kullanıcılardan 30 dakika boyunca Apple Watch akıllı saatlerinde yer alan etkinlikleri yapması istenmişti. 30 dakika boyunca akıllı saat üzerinde yer alan herhangi bir etkinliğin yapılması durumunda ise kullanıcılara mini sürprizler yapılacağı da açıklanmıştı. Şimdi ise Apple’ın sürprizlerini ne kadar gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

iMessage Çıkartmaları Geldi

Apple’ın Dünya Günü etkinliğine katılan kullanıcılara Apple iMessage uygulamasında geçerli olmak üzere çıkartmalar hediye edeceğini açıklamıştı. Sonunda markanın çıkartmaları da ortay çıktı. Görevi tamamlayan kullanıcılara gönderilen çıkartmaların yanında kullanıcılara rozetlerinin de verildiğini ekleyelim. Çıkarmaların ise belli başlı özellikleri var. Çıkartmaların ilk özelliği sadece bu etkinlik için hazırlanmış olmaları.

Yani kullanıcılar eğer bu etkinliği yapmadılarsa Apple’ın özel oluşturduğu çıkartmaları bir daha elde etme şansları yok. Etkinliğe katılan kullanıcılar için bir ayrıcalık olarak gösterilen çıkartmaların yanında başarım rozetlerinin de bir hayli beğeni topladığını da söylemek gerekiyor. Etkinliğe yapılan katılımın beğenilmesi ve Apple’ın katılımı oranını da tutturması markanın bu alanda yeni etkinliklere de devam edeceğini gösteriyor.