apple.plan 1

Apple Park’da ki Gizli Duvar Ne İşe Yarayacak?

Apple Park’da yer alan Steve Jobs Tiyatrosu‘nun iç kısmındaki alan halen yapım aşamasında. Yapım aşamasında olmasına rağmen paylaşılan bilgilere bakıldığında devasal büyüklükte ki gümüş çatının altında işlerin nasıl yürüdüğü ile ilgili daha fazla detayın olduğunu ortaya çıkıyor.

Bloomberg muhabiri Neil Cybart‘in twitter  hesabında paylaştığı iki yapı planı ile bir araya getirilen fotoğraflar, akışın nasıl yürüdüğü hakkında genel bir bilgi veriyor. Resimler, iki merdiven ile yanları saran iki asansörle erişilebilen bir çalışmanın olduğu yerden aşağı uzanan bir lobi alanı olduğunu gösteriyor.

Sergi alanı, lobinin ortasında dairesel bir alanda bulunuyor. Buraya kadar, ziyaretçilerin içeri girdiklerinde yeni ürünleri test edebilecekleri bir demo alanın  olup olmayacağı belli değildi, ancak Neil Cybart, plandaki sergi alanını çevreleyen noktalı çizginin hareketli bir duvar olduğu konusunda bir tahminde bulundu.

Tamamı 2018 de bitecek olan Apple Park’da 12 Eylül’de yapılacak olan iPhone 8‘in etkinliğine katılacak olanlar; tiyatronun ilk izlenimini de elde edecekler ve ayrıca katılanlar Apple’ın hareketli gizli bir duvarı olan bu salonda bulunmanın tadına varacaklar gibi gözüküyor. Ancak öncesinde 4K drone ile çekilmiş olan son videoyu izleyerek yapının genel durumunu görebilirsiniz.