Apple Music Web 0 1

Apple Music, Web Oynatıcısı Hizmete Açıldı

Hizmete açıldığı günden bu yana git gide büyümeye devam eden ve şu sıralar yaklaşık olarak 50 milyon kullanıcı sayısına ulaşan Apple Müzik, kullanıcıları tarafından beğeni kazanacağını düşündüğümüz bir widget Reddit kullanıcısı tarafından ele alındı.


Reddit kullanıcısı Apple Müzik’in sanatçıların kendi müziklerini tanıtmak üzere kullandıkları aracın güncelleme aldığını fark etti. Apple Müzik hesabına da buradan erişebilen kullanıcı böylelikle çalma listelerini ve albümleri görebildiğini aynı zamanda ise müziklerin yalnızca 30-90 saniyesini değil tamamını da dinlenebildiğini fark etti.

Applemusic.com’da Tüm Müziklere Tam Erişim Sağlanıyor!

Bu durum applemusic.com’da oturum açıldığında, tüm müziklere tam erişim sağlandığı anlamına geliyor.

Apple Music Web widget

Widget’in Sağ üst köşesinde yer alan “Oturum Aç” ile Apple Music hesabına giriş yapıp öğelerinize erişebilirsiniz.

Apple Music Web 1Giriş işleminin ardından şarkıların ve albümlerin oynatılmasına izin vermek için ana sayfa üzerinde bulunan ••• düğmesini tıkayıp, oynatma listesini bir uygulamaya ihtiyaç duymadan kitaplığınıza ekleyebiliyorsunuz.

Widget üzerinde durdurma, oynatma, devam etme ve diğer parçaya geç gibi özellikleri de bulunuyor. Apple henüz bu durum ile ilgili bir bilgilendirme yapmadı. Ancak bununla ilgili olarak WWDC kapsamında bir açıklamanın yapılması ise olası olduğunu düşünüyoruz.