Apple Muzik

Apple Music Öğrenci İndirimi Türkiye’de Başladı!

Apple Music, bireysel abonelik fiyatı %50 indirimle satın alabileceklerine imkan sunan öğrenci tarifesi aboneliği ülkemizde kullanıma başladı.

Şuan için 115’ten fazla ülkede aktif olarak 36 milyondan fazla kullanıcısına hizmet veren Apple Music, güncel kategorileri ve global anlamda sunduğu hizmetlerle gelişimini sürdürmeye devam ediyor.

Apple Music, fiyat konusunda şuan bireysel kullanıcıları 13.99 TL’den faydalanırken 6 kişilik aile paketini kullanan müşterileri ise 20.99 TL ödüyor. Kullanıcılar bu iki ayrı paketten birini alarak müzik keyflerini sürebiliyor.

Ancak Apple Music, sunduğu öğrenci programını sınırlı sayıda bölgede aktif olarak sunuyordu. Koşullarına göre lise veya üniversite öğrencilenin en fazla dört yıllık bu kampanyadan faydalanacağı ifade ediliyor. Öğrenci paketini kullanan kişiler %50 indirimli bir şekilde satın alabiliyorlar.

Apple’ın Music platformunda yer alan öğrenci programı her geçtiğimiz gün diğer ülkelere yayılmaya başladı. Son olarak 82 bölgeyi buldu. Türkiye’de de kullanıma başlanan öğrenci paketi sayesinde lise ve üniversite öğrencileri bu indirimden faydalanacak.

Eğer sizde lise veya üniversite öğrencisiyseniz aylık 6.99 TL’ye Apple Music öğrenci paketini satın alabilirsiniz.