Apple

Apple Kafa Bantlı Kulaklığını Bu Yıl Piyasaya Sürebilir!

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Apple firması giyilebilir teknoloji pazarındaki ağırlığını arttırmayı hedefliyor. Kablosuz kulaklık modelinin yanı sıra kafa üstü modele sahip yeni bir kulaklık geliştirmeyi hedefliyor.

Apple’a oldukça yakın kaynaklar tarafından verilen bilgilere göre kablosuz bağlantı ve gürültü önleyici özelliklere sahip bir kafa bantlı kulaklık geliyor. Bu modelle oyun severleri ve bilgisayar üzerinden dizi izleyen müşterilerine hitap etmek isteyen Apple firması bu ürünü Beats markası ile ortaklaşa da geliştirebilir.

Apple

Apple’dan Kafa Bantlı Kulaklık Geliyor!

Apple’a oldukça yakın olan ve bugüne kadar birçok önemli bilgiyi başarı ile sızdıran Ming-Chi Kuo tarafından yapılan açıklamada firmanın yeni kulaklık modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Açıklamanın yanı sıra Kuo’ya göre Apple bu kulaklığı 2018 yılı içerisinde resmi olarak tanıtacak. Tanıtılmasının üzerinden kısa bir süre sonrada satışa sunulması beklenen kulaklık modeli şimdiden müşterilerin ilgi odağı haline geldi.

Son zamanlarda Siri’nin yanı sıra birçok farklı alanlarda ürünler ile karşımıza çıkan Apple müzik alanında da önemli gelişmelerin altına imza atmaya hazırlanıyor. Yakın bir gelecekte firmanın piyasaya süreceği yeni ürünleri bekleyip göreceğiz.