Apple iPhone XR 1

Apple iPhone XR, ABD’de En Çok Satan iPhone Olmaya Devam Ediyor

Apple’ın ABD müşterileri için, iPhone XR en çok satan iPhone olmaya devam ediyor. 2019’un ilk çeyreğinde, Apple iPhone XR ve iPhone XS ve XS Max modelleri birlikte ABD’deki tüm iPhone satışlarının yüzde 59’unu oluşturuyor.

iPhone Satışları Yükseldi

Apple şu anda dünyanın birçok ülkesinde ve bölgesinde önceki yıllara göre çok daha az iPhone satıyor olsa da, mevcut iPhone üretimi ABD’de çok iyi satmaya devam ediyor. Bu yılın Ocak ayında olduğu gibi, iPhone XR, 2019 yılının ilk çeyreğinde Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satan iPhone modeli olmaya devam ediyor.

Apple iPhone XR

En Çok Satan Apple Telefon: iPhone XR

Piyasa araştırmacısı Cirp’e göre, yeni iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR telefon modelleri Apple’ın ikinci mali çeyreğinde ABD iPhone satışlarının yüzde 59’unu oluşturuyor. Yalnızca iPhone XR, 2019’un ilk çeyreğinde ABD’de iPhone satışlarının% 38’ini oluşturuyordu.

Cirp Ortağı ve kurucu ortağı Josh Lowitz, “iPhone XR, ABD’de iPhone satışlarına hâkim olmaya devam ediyor” diyor. Bununla birlikte, ABD pazar araştırmacılarına göre, yaklaşık 800 ABD doları olan ortalama satış fiyatı (ASP), mevcut iPhone satış rakamlarında önceki çeyreğe göre düşüşe işaret ediyor.