Apple Developer Center 1

Apple’ Geliştiriciler İçin Özel Beta İşletim Sistemlerini Yayınladı!

Apple, geliştiricileri düşünerek, özel beta işletim sistemleri sundu!

Şu an Apple’ın geliştiriciler özelinde beta olarak yayınladığı işletim sistemleri hemen hemen tüm ürünleri için indirilebilir vaziyette.
Apple, ürünleri özelinde kullandığı tüm işletim sistemlerinin beta versiyonlarını güncelleyerek paylaştı.

Geliştiriciler için yayınlanan beta sürümler şu şekilde.

  • Apple TV için tvOS 11.1 beta 2
  • iPhone ve iPad için iOS 11.1 Beta 2
  • Apple Watch için watchOS 4.1 beta 2
  • Macbook için macOS 10.13.1 beta 2

İşletim sistemlerini 3. parti yazılım geliştiricileri için kullanıma sunan Apple, Özellikle store’una önem veriyor bu yüzden de geliştiriciler için sürekli beta işletim sistemi yayınlıyor.

Beta Sürümler Nereden Nasıl İndirilir?

iPhone ve iPad için iOS 11 Beta 2‘yi indirmek için developer.apple.com adresi üzerinden “Download New Betas” sekmesini tıklayın ve yönergeleri izleyerek indirebilirsiniz.

Apple TV için tvOS 11.1 beta 2 indirmek için developer.apple.com/download adresinden “tvOS 11 beta configuration profile” dosyasını indirmeniz gerekiyor.

Apple Watch için watchOS 4.1 beta 2 indirmek için developer.apple.com adresinden watchOS 4 indirme sayfası üzerinden Download watchOS 4 beta Configuration Profile sekmesi içinde yer alan ve kullanmak istediğiniz Apple Watch ürününü seçerek indirebilirsiniz.

Macbook’lar için macOS 10.13.1 beta 2 indirmek için ise developer.apple.com adresine girerek önce “develope” sonrasında “download” sekmeleri üzerinden macOS 10.13.1 beta 2’yi indirebilirsiniz.