bataryalı kılıf
bataryalı kılıf

Apple Akıllı Bataryalı Kılıf Modellerini Satışına Sundu

Apple‘ın telefonları için hazırlamış olduğu akıllı bataryalı kılıf modellerini daha önceden sizlere tasarımını paylaşmıştık ve kılıfların çıkması bekleniyordu. Beklenen kılıflar piyasaya sunuldu.
Akıllı telefon kullananların genel olarak yaşadığı sorun olan şarj sıkıntısıdır. Teknolojinin günden güne gelişmesiyle beraber akıllı telefonlarla uğraşma süremiz daha da artıyor ve bu sıkıntıya karşı olarak Apple kendi telefon kullanıcılarına akıllı batarya kılıfı üretti.
Yeni tasarımıyla ortaya çıkan kılıflar Apple’in online mağazasında ve Apple ürün satıcılarının olduğu mağazalarda satışı vardır. Kılıfların şu an için sadece iki renk seçeneği vardır. Bunlar siyah ve beyaz renk seçenekleridir.
bataryalı kılıf
bataryalı kılıf
Batarya tasarımlı olan kılıflar, telefonu korumakla kalmıyor aynı zamanda Apple’ın yaptığı açıklamaya göre; kılıf sayesinde konuşma süresi 37, internet kullanım süresini ise 20 saate kadar artışını sağlıyor. Bataryalı kılıf şarj etme özelliğine sahiptir yani bu demek oluyor ki kılıfı ayrı bir şekilde şarj etmenize gerek kalmıyor.
Ayrıca Apple yeni tasarımı olan bataryalı kılıfı  iPhone X ve iPhone 8 destekli değildir. iPhone X ve iPhone 8 modelleri için özel bir kılıf piyasaya henüz taşınmadı.