Apple 350 lik gurultu onleyici Beats kulaklik cikardi

Apple, 350$ ‘lık gürültü önleyici Beats kulaklık çıkardı

Apple’ın yeni Beats kablosuz gürültü önleyici kulaklıkları Pazartesi günü 350 dolar ile satışa çıkardı.

Beats Studio 3 Kablosuz kulaklıklar, şimdiye kadar Apple’a ait yapılan en iyi ve en üst seviye kulaklıklar olarak biliniyor. Aktif gürültüyü tam anlamıyla yok eden tek model olarak satışa sunuldu.

Yeni beats kablosuz stüdyo kulaklıkları yenilenmiş olarak geliyor. Dış görünümlerinde herhangi bir değişiklik neredeyse yok gibi olmasına rağmen yeni modeller Apple’ın AirPods’taki iPhone ve iPad ile çok basit bir şekilde eşleştirilmesini sağlayan W1 Apple işlemcisiyle yenilendi.

Yeni gelen kulaklık ile gürültü önleme özelliği beraber geliyor. Yeni kulaklıkları piyasadaki tüm kulaklıklara rakip olarak görmek artık mümkün. Pazartesi günü satışa çıkan ürünler büyük talep gördü.

Beats Studio 3 Kablosuz kulaklıklar, Bluetooth mantığıyla çalışmaktadır ve Beats’a göre, gürültü önleme özelliği açık olduğu zaman 22 saatlik pil süresi sunuyor. Şarj durumu ise microUSB ile yapılmaktadır.

Apple’ın son sürüm iPhone modellerinde kulaklık girişi yer almıyor ve kullanıcılar kablosuz kulaklıklara akın etmekte. Apple tabii ki bu durumu fırsata çevirmek istiyor.

Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklık fiyatları şu şekilde:

  • Stüdyo 3 Kablosuz Beats – 349,95 $( Yaklaşık 1.200 TL)
  • Solo3 Kablosuz – $ 299.95 (Yaklaşık  1.027 TL)
  • PowerBeats3 Kablosuz – 199,9 $ (Yaklaşık 685 TL )
  • AirPods – 159,00 $ (Yaklaşık 550 TL  )
  • BeatsX – 149,95 $(Yaklaşık 515 TL)

Apple 350 lık gürültü önleyici Beats kulaklık çıkardı1