steve jobs 1

Apple, 25 Mart 2019’da özel bir etkinlik yapacak

Teknoloji devi olan Apple’ın 2019’da yapacağı ilk etkinlik tarihi ortaya çıktı. Apple 25 Mart’ta park kampüsünde Steve Jobs Theater’da yeni servislerini duyuracağını söyledi.

BuzzFeed’in son raporuna baktığımızda 25 Mart Pazartesi günü bir yeni etkinlik Apple’tarafından yapılacak. Apple Park Kampüsün’de Steve Jobs Theatre‘da gerçekleştirilecek olan etkinlikte odak noktanın haber abonelik servisi olacağı iddia ediliyor.

apple

Donanım ürününe yer verilmeyecek

Teknoloji devi Apple, uzun süredir her yıl Mart ayı sonlarında çeşitli ürün etkinlikleri düzenliyor ve bu nedenle 2019 için yeni bir planlama yapması şaşırtıcı değil. Haber kaynakları şirketin yeni bir donanım ürünü tanıtmayacağını, farklı servisleri ile ilgili etkinlikler düzenleyeceğini belirtiyorlar.
Apple’ın bu etkinliğinde ana konu şirketin haber abonelik servisinin ücretli bir formata dönmesi olacak. Şirket 10 dolar olarak belirlenen bu abonelik ücretinin yarısını kendisine almayı planlarken, yayıncılar ise bu konuda oldukça öfkeli. Buna ek olarak şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni video akış servisini de bu etkinlikte tanıtacağına kesin gözüyle bakılıyor.