App Store

Apple 2017’nin En’lerini Açıkladı!

Apple 2017 yılında App Store’da en popüler olan oyun ve uygulamaları açıkladı!

Dünyaca ünlü markalar ve araştırma merkezleri her yıl aralık ayının belirli bir döneminde yılın en popüler uygulama ve oyunlarını paylaşıyor. Son olarak Apple firması 2017 yılında en popüler olan ve en çok indirilmeye sahip oyunu ve uygulamayı açıkladı.

Apple firması 2017 yılının 4.çeyreğinde çeşitli platformlarından yaklaşık 8,5 milyar dolar servis geliri elde etti. Bu gelirlere göre işte 2017 yılı Apple’ın enleri!

App Store 2017’nin En İyi Oyunu: Old Man’s Journey

PC, Android ve iOS platformlarında piyasaya sürülen Old Man’s Journey oyunu Apple’a göre 2017’nin en iyi oyunu seçildi. Yaşlı bir adamın hikayesini konu alan oyun Apple tarafından en iyi tasarım ödülünün de sahibi oldu. Broken Rules firması tarafından üretilen oyuna App Store üzerinden 17,99 TL’ye sahip olabilirsiniz.

App Store 2017’nin En İyi Uygulaması: Enlight Videoleap

iOS platformu üzerinden edinebileceğiniz ücretsiz fotoğraf ve video düzenleme uygulaması olan Enlight Videoleap, sahip olduğu üstün özellikler ile ön plana çıkıyor. Hem amatörler hem de profesyoneller için oldukça kullanışlı bir uygulama olan Enlight Videoleap ile birçok fotoğrafınızı ve videonuzu kolaylıkla düzenleyebilirsiniz. Üstelik uygulama ücretsiz.