Angry Birds Evolution 1

Angry Birds Evolution Android ve iOS için Yayınlandı

Rovio’nun en çok beklenen oyunlarından biri olan Angry Birds Evolution sonunda yayına girdi. Angry Birds serisinin yeni oyunu olarak gösterilen Angry Birds Evolution yapımının detayları neler? Kullanıcıları nasıl bir oyun bekliyor? Bakalım.

Angry Birds, akıllı telefonların ilk ünlü oyunlarından biri olarak biliniyor. Hem basit yapısı hem de eğlenceli oynanışı ile özellikle dokunmatik ekran teknolojisinin özelliklerini en iyi yansıtan oyunlardan biri olarak gösterilen Angry Birds varsayılan akıllı telefon oyunlarından biri olarak bile değerlendirilmişti.

Birçok markanın akıllı telefonlarıyla beraber gelen oyun, elde ettiği başarı ve kazandığı kullanıcı kitlesiyle beraber de sinema filmi olarak da kullanıcılara sunulmuştu. İkinci filmi için hazırlıklara başlandığı bilinen ve daha önce de bu konuda bilgilerin paylaşıldığı Angry Birds serisine yeni filmden önce yeni bir oyun daha eklendi. Angry Birds Evolution adı ile gelen yeni oyunun nasıl bir yapısı olacağı konusunda ise tüm detaylarda paylaşıldı.

Angry Birds Evolution Mobil Platformlarda

Hem iOS ve hem de Android platformlarında kullanılabilir durumda olan yeni oyunun konusu farklı değil. Yine oyunda asıl amaç kuşların yumurtalarının çalınmasını engellemek. Daha önceki serilerde yer alan karakterlere ise birçok yeni karakter eklendiği gibi oynanış yapısı da değiştiriliyor.

Angry Birds Evolution

Genel olarak rol yapma oyunu kategorisinde değerlendirilen oyunun boyut değiştirdiğini ve artık bir yapı yıkmak ya da domuzları düşürmek mantığı yerine doğrudan karşılıklı mücadele şekline dönüştürüldüğünü de belirtelim. Yazımızda da belirttiğimiz gibi genel konu yine aynı fakat bu kez 110 karakterin üzerinde yeni kuş kullanabileceğiz.

Bunun yanında domuzlarında sayısı arttırılmış ve 90 üzerinde düşman karakteri var. Android ve iOS için ücretsiz olarak yayınlanan Angry Birds Evolution oyununun beraberinde kullanıcılara abonelik sisteminin de sunduğunu belirtelim. Angry Birds Evolution serisinde 25 dolar gibi bir ücret ödeyerek abone olursanız düzenli olarak ödüller ve düzenli yeni içeriklerde alabiliyorsunuz. Bunun için Angry Birds Evolution üyelik sistemine dahil olmanız gerekiyor. Fakat tabi ki oyunu tamamen ücretsiz olarak da oynamak mümkün.