Andy Rubin Essential telefonun birkac hafta icinde gelecegini soyledi

Andy Rubin, Essential telefonun ‘birkaç hafta içinde’ geleceğini söyledi

Andy Rubin’in Temel Telefonu’ndan çıkan ilk telefon için yeni bir çıkış tarihi : Ağustos ayında Rubin, potansiyel müşterilere telefonlarının “birkaç hafta içinde” gönderilmeye başlayacağını belirten bir e-postayla söyledi.

Rubin, Essential Telefon’un şu anda ABD ve uluslararası taşıyıcılarla test edeceğini ve ekibinin cihazı sevk etmek için “uzun saatler çalışıyor” olduğunu söylüyor. Essential, telefonunu birkaç taşıyıcıya özel tuttuğu ve herkese kilidini açarak satması nedeniyle , taşıyıcı sertifikasyonunun bu kadar zorlayıcı olmasının nedeninin tamamen net olmadığını söyledi .

Telefon Mayıs ayında ilan edildikten sonra Rubin, 30 gün içinde gideceğini söyledi . Fakat o tarih geldi ve gitti, şirketten hiç haber yoktu . Görünüşe bakılırsa, Rubin’in bir başka başlatma penceresi verecek kadar emniyetli olması, gelişmenin şimdiye kadarki kadar kapsamlı olması gerektiği gibi görünüyor.

İşte Rubin’in e-postasının tam metni:

Kişisel olarak, ilk telefonumuz için adınızı koyduğunuz için size teşekkür etmek istedim. İşyerinde her şeyi hazır hale getirmekte zorlandık ve iyi haber şu anda birden fazla ABD ve uluslararası taşıyıcı ile sertifika ve test yapıyoruz.

Ellerinizi yeni Essential Telefonunuza sokmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz (ve ben de bunu elde etmek için sabırsızlanıyorum!) Ancak bir kaç hafta içinde elinize bir cihaz vereceğinizden emin olabilirsiniz.

Bu arada, ayrıntıları terleyen ve bu cihazı sevk etmek için uzun saatler çalıştıklarını söyleyen ekibe göstermek için bu gereksiz # kullanarak değerlendireceğiz.