Andy Rubin Essential Phone Birkac Haftalik Surede Sevk Edilecek

Andy Rubin, Essential Phone Birkaç Haftalık Sürede Sevk Edilecek

Andy Rubin’in Essential Phone’u bu yılın Haziran ayında açıldı ve lansmanında bir sürü yankı uyandırdı. Lansmanda, Android’in babası akıllı telefonun 30 gün içinde müşterilerine ulaşmasını vaat etmişti. Ancak, 30 günlük limit geldi ve gitti ve şimdi Rubin gecikmeyi sonunda onayladı ve Essential Telefonun birkaç hafta içinde müşterilerin elinde olacağını iddia etti .

Rubin, Twitter’da akıllı telefonun gecikmesini onaylayan resmi bir açıklama yaptı . Rubin, Essential Phone’un artık çok sayıda ABD ve uluslararası taşıyıcı ile sertifika ve test yapıyor olduğunu söylüyor. Dahası, akıllı telefonun birkaç hafta içinde gönderileceğini doğruladı. İşte Rubin’in tam açıklaması:

“Şahsen ilk akıllı telefonumuz için adınızı koyduğunuz için size teşekkür etmek istedim. İşyerinde her şeyi hazır hale getirmekte zorlandık ve iyi haber şu anda birden fazla ABD ve uluslararası taşıyıcı ile sertifika ve test yapıyoruz.

Ellerinizi yeni Essential Telefonunuza sokmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz (ve ben de bunu elde etmek için sabırsızlanıyorum!) Ancak bir kaç hafta içinde elinize bir cihaz vereceğinizden emin olabilirsiniz.

Bu arada ayrıntıları terleyen ve bu cihazın sevkıyatını yapmak için uzun saatler çalışmaya değer olduğunu söyleyen ekibimize göstermek için gerekli olan #thisözleri kullanarak bize bir ses bağlayın. “Andy

Essential Phone fiyatı ve yayın tarihi

Essential Telefon, Black Moon, Stellar Grey, Saf Beyaz ve Okyanus Derinliği renk seçenekleri ile mevcuttur. Akıllı telefonun fiyatı 699 USD (kabaca Rs. 4500), ancak 360 derecelik bir kamera ile 749 USD (kabaca Rs. 48.400) ile satın alabilirsiniz. Tasarım açısından, Essential Phone neredeyse kenardan kenara kadar ekran, çift kamera ayarı ve arkadaki bir parmak izi tarayıcısı bulunan ve hiçbir logoyu gösteren fütüristik estetiğe sahip bulunuyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi, ekran sadece kenardan kenara olduğu kadar dikkat çekici değil, sadece ince bir alt çerçeve ile. Yıkanmış kamera tasarımı, telefonun herhangi bir çarpık darbe barındırmamasını sağlıyor. Metal kenarlar, akıllı telefonun sağ tarafındaki ses seviyesi tuşlarını ve güç düğmesini barındırıyor. Essential Phone titanyumdan ve seramikten yapılmıştır.

Essential Phone özellikleri

Spesifikasyonlara gelince, Android 7.1.1 Nougat tabanlı Essential Phone, 19: 10 en / boy oranı ve Corning Gorilla Glass 5 koruması ile 5.7-inç kenardan kenara QHD (1312×2560 piksel) ekrana sahiptir. Adreno 540 GPU ve 4GB RAM ile 64-bit Snapdragon 835 octa-core (2.45GHz Quad + 1.9GHz Quad) işlemci ile güçlendirilmiştir. Dahili depolama 128GB ile sınırlıdır. Arkada, her bir mercekte RGB ve tek renkli yetenekleri olan, melez otofokus, faz algılama, IR Lazer Destek Odaklı ve 4K video desteği bulunan 13 megapiksellik bir çift kamera ayarı var. Ön tarafta, f / 2,2 açıklık, 16: 9 en / boy oranı ve 4K video desteği içeren bir 8 megapiksel öz-sensör var. Hızlı şarj desteği ile pil 3040mAh’de. Bağlantı seçenekleri arasında 4G LTE, Bluetooth v5.0, Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac, NFC, GPS, USB Tip C bağlantı noktası, Nano-SIM desteği, Ve GLONASS. Essential Phone’un boyutları 141.5×72.2×7.8 mm ve akıllı telefonun ağırlığı 185 gramın altında.