Android Antivirus Uygulamalari 1

Android Virüs Tarayıcı Testi 2019: En İyi Antivirüs Uygulamaları

Android akıllı telefonlar için en iyi virüs tarayıcısı için mutlaka para harcamanız gerekmez. Bu Android için 250 antivirüs uygulamasının kapsamlı bir testiyle gösterilir. Ancak PlayStore’da az koruma sağlayan ve akıllı telefonunuzu tehlikeye atan birçok önemsiz uygulama da var. Android için doğru virüs tarayıcıyı nasıl bulabilirim?

Windows’tan farklı olarak, her Android kullanıcısının bir virüs tarayıcısına ihtiyacı yoktur. Yalnızca en popüler Google Play Store’daysanız ve Android’in güvenlik özelliklerini kullanıyorsanız, genellikle güvenli taraftasınız. Diğerleri için, bir Android virüs koruması bir göz atmaya değer. Bir virüs tarayıcı uygulamasının kendi akıllı telefonunuzda iyi olup olmadığından emin değilseniz, ücretsiz önerilerden birini deneyin.

Antivirüs Uygulamaları

Çok İyi Android Virüs Tarayıcıları

Android için pek çok virüs tarayıcı uygulaması iyi bir iş çıkarır. 2.000 tehdidin tümünü algılayan ve tek bir yanlış alarm veremeyen çok çeşitli antivirüs uygulamaları olduğunu görebilirsiniz. En iyi 23 virüs tarayıcısı arasında, Bitdefender Mobil Güvenlik, Kaspersky Internet Güvenliği, Sophos Free Antivirus ve Güvenlik veya Norton Mobile Security gibi temsil edilen birçok tanınmış anti-virüs üreticisinin uygulamaları bulunmaktadır. Bu uygulamaların kullanımı kolaydır, çünkü Android antivirüs koruması için en önemli gereklilikleri karşılar ve iyi korumayı basit işlemle birleştirir, sistemi çok fazla yüklemez ve bir veya diğer ekstralarla parlamaz.