Android Telefonlar İçin En İyi Antivirüs Programları

Android Telefonlar İçin En İyi Antivirüs Programları

Android işletim sistemlerine sahip telefonlarınız için bir korumanın ve temizliğin yapılması gerekmektedir. Bazı kullanıcılar gerekli olmadığını düşünebiliyor. Ancak güvenlik ve korumanın olmasından herhangi bir zararın gelmeyeceği kesin olarak bilindiği için kullanan kişi sayısı da epey fazladır. Android işletim sistemi için en iyi Antivirüs programlarına göz atabilirsiniz. Sisteminizin gerçek zamanlı bir şekilde korumasını sağlamak için bu uygulamalara ihtiyacınız vardır. Oldukça kullanışlı olan bu uygulamaları her zaman kullanabilirsiniz.

McAfee Uygulaması

Akıllı telefonlarınızı kötücül yazılımlardan koruyan en iyi uygulamalardan birisidir. Kötü amaçlı yazılımlardan korunmak için bu uygulamayı yükleyebilirsiniz. Ayrıca telefonunuzun herhangi bir çalınma riskine karşı olarak uzaktan verilerinizi hemen silebileceğiniz bir uygulama olması oldukça avantajlıdır. Bu uygulamayla birlikte güvenlik kilidi, veri silme, koruma, uygulama koruması gibi özellikler sunulmaktadır.

Norton Uygulaması

Norton Antivirüs uygulaması en popüler ve en iyi uygulamalardan birisidir. Bu uygulamayla birlikte kötücül yazılımlardan kurtulmak mümkün hale geliyor. Sizleri virüsten korumasıyla görevini yerine getirir. Mağazalar üzerinden ücretsiz olarak bu uygulamayı edinebilirsiniz. En çok tercih edilen Antivirüs programlarının başında geliyor.

Android Telefonlar İçin En İyi Antivirüs Programları

Avast Uygulaması

Avast uygulaması en çok tercih edilen ve en bilinen Antivirüs uygulamaları arasında yer alıyor. Virüs taraması ve uygulama engelleme gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ayrıca oldukça güzel bir menüye sahip olmasıyla pratik bir şekilde uygulamayı kullanmak mümkün hale geliyor. Uygulama içerisinde çok sayıda hassas ayar bulunmaktadır. Telefonunuz için buna önem veriyorsanız hemen bunu indirebilirsiniz.

Avira Security Uygulaması

Avira özellikle bilgisayarlarda çalışabilen bir uygulamadır. Android üzerinde birçok kişi bu uygulamayı kullanarak verimliliğini beğenmektedir. Oldukça hoş ve pratik bir arayüzü bulunmaktadır. Birçok virüsü tespit ederek yok edebilir. Ayrıca kaybettiğiniz telefonunuzu bulmanız için bu uygulamadan yardım alabilirsiniz. Bunun için uygulamada hırsızlık önleme menüsü yer almaktadır. Kullanıcılar uzatan cihazını hemen kilitleyebilir. Başka kimsenin girmesine engel olmak mümkündür. Cihazınızda önemli veriler varsa bunların hepsini hemen silebilirsiniz. Uygulama içerisinde bir kara liste oluşturarak rahatsız edilmek istemediğiniz kişileri belirleyebilirsiniz. Oldukça kullanışlı bir uygulamadır.