1 1 1

Android Oyunu Nasıl Yapılır?

Hızlı şekilde Android oyunu yapmak için Web sitelerinin şablonlarından istifade etmek yeterli en azından amatör tasarımcılar için Android oyun yapımı artık çok kolaylaştı. KOD bilgisine sahip olmadan oyun tasarlamak için sadece bu hizmeti sunan web sitelerine giriş yapmanız gerekiyor. Ancak bu işlemi de cep telefonunuzdan yapmanızı öneriyoruz. Çünkü bu işlem PC platformda olmaz.  Haydi dilerseniz hemen Android oyun nasıl yapılır sorusunu cevaplamaya başlayalım.

Android Oyunu nasıl yapılır?

Appsgeyser.com sitesine giriş yaparak, 5 dakika içinde Android oyun yapma işlemine başlayabilirsiniz. Resim1’deki gibi telefon üzerinden siteye giriş yapın sonra Create app For Free sekmesine tıklayın.

1 1

5 3

2 4

Resim2’deki gibi Create APP menüsüne geldiğinizde karşınıza en çok tercih edilen oyunlar gelecektir. Bu  menüde new sekmesi yeni çıkan oyun şablonlarını verir.

6

Resim3’teki gibi game maker menüsüne gelin.  Şimdi karşınıza en popüler oyunları tasarlamanız için bir menü geldi. Bu menüde Arcade moduna tıklayarak resim4’teki menüye gelin.

4 1

Resim4’te göreceğiniz gibi, birçok farklı oyun yapımı için malzeme var. En çok oynanan Shooting Arcade oyununa tıklayın. Silah oyunu için önce size arka fon- tema seçmeniz için birkaç arka fon verilecek. Sonra da ateş edecek karakter seçimi yapmanız istenecek.

5 3

Resim5’te karakterinizi seçin.

6

Resim6’daki gibi silah seçiminizi yapın.

7

Resim7’deki gibi oyun adını yazın.

8

Resim8’deki gibi oyunu açıklayıcı bir yazı yazın.

Oyun için ikon seçin. NEXT sekmesine basın.

9

Resim9’daki gibi oyunun hazırlanmasını bekleyiniz. Hazırlanınca oyunu indirebiliyor ve oynayabiliyorsunuz.