Hitman Sniper 1

Android Oyun “Hitman Sniper” Kısa Süre Bedava

“Hitman Sniper” ile Square Enix, başarılı oyun serisini de akıllı telefona getirdi. Kısa bir süre için oyun artık tamamen ücretsiz.

Hitman Sniper ve Shooter Şuan Ücretsiz

Google Play Store çeşitli uygulamaları kısa süreliğine ücretsiz olarak sunar. Uygulama yazılımı, duvar kağıtları veya oyunlar olsun, herkes bu uygulamaları ücretsiz bir şekilde kullanabilmektedir. Şu anda “Hitman Sniper” ile zorlu bir Aksiyon Shooter’ı indirebilir ve aynı bilgisayar veya konsolda olduğu gibi Agent 47’nin rolünü üstlenebilirsiniz.

Hitman Sniper

Bu ücretsiz uygulamalar yalnızca mevcut durumunu yansıtabileceğimizi ve geliştiricilerin gerektiğinde bunları daha erken bitirmelerinin kararlarını etkilemediğimizi unutmayın. Bu nedenle, teklifin hala geçerli olup olmadığını daima indirirken kontrol etmelisiniz.

Hitman Sniper: Profesyonel Bir Katil Olarak Yaşam

“Hitman Sniper” oyununu ücretsiz olarak almak için indirme linkini takip edin. Bu sizi doğrudan oyun sayfasına yönlendirir. Uygulamayı indirip yükledikten hemen sonra başlayabilir ve Ajan 47 adına ilk işleri devralabilirsiniz.

Bir görevin süreci her zaman aynıdır. Başlangıçta, görevin üstesinden gelmek zorunda olduğunuz hedefler size verilir. Ardından, tüfek kapsamına tıklayın ve onları kapatmak için potansiyel mağdurlarınızı bulmak için kullanın. Başarılı bir işten sonra, diğer şeylerin yanı sıra diğer silahlara yatırım yapabileceğiniz ücretiniz ödenecektir.