Microsoft Launcher 1

Android İçin Yeni Özelliklere Sahip Microsoft Launcher Güncellendi

Microsoft Launcher, Google Play Store’daki en popüler ana ekran uygulamalarından biridir ve sürekli yeni özellikler kazanmaktadır. Şimdi sürüm 5.4 beta olarak yayımlandı ve bazı ilginç yeni özellikler getiriyor. Bir Android Çalışma profilinin kullanıcıları, çalışma uygulamalarını diğer uygulamalardan ayrı olarak görüntüleyebilir.

Microsoft Launcher: Popüler Uygulama İçin Yeni Özellikler

Microsoft Launcher, yalnızca pek çok Microsoft hizmetinin entegrasyonu sayesinde değil, aynı zamanda birçok yenilikten dolayı da, Microsoft Launcher, ön-koşucu Nova Launcher veya Rootless Pixel Launcher gibi başlangıç ​​programlarına aranan bir alternatif olarak kendini kanıtladı.

Şimdi sürüm 5.4 beta güncellemesi yayınlandı ve yeni özellikler getirdi. En büyük değişiklik Android Business kullanıcıları için; Android İş Profili kullanan herkes artık iş uygulamalarını uygulama çekmecesindeki özel uygulamalardan ayrı olarak görüntüleyebilir.

Microsoft Launcher

Ayrıca, yüzey ve performans biraz geliştirildi ve bazı hatalar giderildi. En son son APK sürümüyle şimdi yeni özellikleri deneyebilir veya Google Play Store üzerinden beta sürümünü indirebilirsiniz.

Microsoft Launcher: Muhteşem Tasarım ve Pratik Yayın

Daha önce olduğu gibi, besleme sayfası Microsoft Başlatıcı’nın merkezi öğesidir. Başlatıcıyı indirip başlattıktan sonra, bu sayfayı görüntülemek için yalnızca bir kez sola kaydırmanız gerekir. Burada, iki yeni kartın “İçine bak” ve “Zaman Çizelgesi” tarafından çerçevelenmiş olan “Haberler” sekmesini bulacaksınız.

Her şeyden önce, zaman çizelgesi öğesi birçok olasılık sunar: Microsoft hesabınızla başlatıcıya giriş yaptıysanız, PC’niz ve akıllı telefon aktiviteleriniz birbiriyle senkronize edilir. Örneğin, PC’de Edge kullanıyorsanız, sayfa görünümleriniz artık Android cihazınızda görünecektir. Akıllı telefonunuzda Office uygulamaları kullanıyorsanız, bu özellik idealdir, çünkü yakın zamanda açılan belgeler de senkronize edilir ve hareket halindeyken bu şekilde daha fazla işlenebilir.