Android

Android İçin En İyi E-Posta Uygulamaları: Herkes İçin Daha Fazla Posta

Dijital iletişim söz konusu olduğunda, e-posta hala çoğumuzla temas halinde olma yolunda son derece önemlidir ve merkezidir. Ancak, takip etmesi zorlaşacak kadar popüler ve kullanışlı hale geldi – bu, doğru uygulamanın yardım edebileceği yer. Size Android için en iyi e-posta uygulamalarını gösteriyoruz.

Çeşitli e-posta uygulamaları vardır, böylece gereksinimlerinize ve iş akışınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Uygulama bildirimlerini gerektiği gibi özelleştirmeyi unutmayın; böylece yalnızca sizi en çok ilgilendiren mesajlarla ilgili bildirimler alabilirsiniz.

Gmail

Gmail’e o kadar aşina olmak kolaydır ki ne kadar iyi olduğunu unutursunuz. Birçoğu Google Hesabını bir dizi diğer Android servisi için de kullanmaktadır; bu nedenle, birincil e-posta olmasa bile, Gmail kişisel veya mesleki yaşamlarında çoğunlukla vazgeçilmezdir. Uygulama birleşik bir Gelen Kutusu görünümüne sahiptir, böylece en önemli mesajlar için bir birincil sekme de dahil olmak üzere, her zamanki özelliklerin yanı sıra tüm hesaplardan gmail e-postaları aynı anda alabilirsiniz.

Spike

Spike’ın işlevsel yapısı iyi bilinmektedir ve WhatsApp, Slack, Skype veya diğer popüler anlık mesajlaşma programlarını kullanan herhangi bir kişi evinde hissedecektir. Ancak, Spike SMS ve anlık iletiler için değil, e-posta için tasarlanmıştır. Temel olarak, Spike, WhatsApp gibi anında mesajlaşma servislerinin tüm kolaylığını e-posta konularına aktarır.

Outlook

Microsoft, e-posta işini geliştirmek için çok çalışıyor ve Outlook bunun kanıtı. Tek duraklı bir mağazaya benziyor, muhtemelen ihtiyacınız olan tüm özellikleri getiriyor ve gelen mesajları farklı katmanlarda sıralayabilirsiniz.

Yahoo Mail

Yahoo Mail hala en popüler e-posta yönetimi uygulamalarından biridir, yalnızca e-postaları okumak ve göndermekle kalmaz, aynı zamanda en son haberleri yakalar. Gmail gibi, Yahoo uygulaması da Outlook ve Google hesapları dahil olmak üzere çeşitli e-posta hesaplarını yönetmenizi sağlar. Arabirim özellikle sezgiseldir: Kenar çubuğu üzerinden çeşitli klasörlere kolayca erişebilir veya hesabı istediğiniz gibi ayarlarda yapılandırabilirsiniz. Ayarlarda, bir e-posta mesajı yoluyla lateral silme işlemine hangi eylemin atanacağını da belirleyebilirsiniz, yani onu doğrudan okundu veya sil olarak işaretleyin. Ancak, gelen kutunuzda görünen ilk postaya dikkat edin, çünkü Yahoo’dan reklam verir.