Instagram Modlari 1
GB-Instagram

Android İçin En İyi 3 Instagram Modları

Google Play Store’da bir sürü Instagram modu var ve bunlardan herhangi birini kullanabilirsiniz. Bu nedenle, bu makalede, hem köklü hem de köklü olmayan Android akıllı telefonlarda kullanılabilecek en iyi Instagram modlarının bir listesini paylaşmaya karar verdik. Şimdi en iyi Instagram Mod 2019 listesine bakalım.

Instagram Modları

Instagram Plus

Instagram Plus, Android işletim sistemi için mevcut en iyi ve en beğenilen Instagram modlarından biridir. Instagram Plus ile Instagram beslemesinde gördüğünüz videoları, resimleri ve durumu kolayca indirebilirsiniz. Sadece bu değil, Instagram ayrıca kullanıcıların Video durumunu da indirmelerini sağlar. Instagram Plus’ın bazı diğer özellikleri arasında görüntülerin yakınlaştırılması, birçok dil desteği, bazı gizlilik seçenekleri, özelleştirme seçenekleri vb. sayılabilir. Bu nedenle Instagram Plus, kesinlikle Android akıllı telefonlarda kullanılabilecek en iyi Instagram modudur.

GBInstagram

GBInstagram, Android akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz Instagram’ın en iyi modlu bir sürümüdür. Instagram’ın diğer mod sürümlerinde olduğu gibi, GBInstagram, kullanıcıların Instagram beslemesinden görüntüler, durum ve videolar indirmelerini sağlar. Bizce, GBInstagram Instagram Plus’a göre daha üstün çünkü çok daha fazla özellik sunuyor. GBInstagram’ın en iyi özelliklerinden bazıları yorumların çevrilmesi, yorumların kopyalanması, video ve görüntü paylaşım bağlantısı oluşturulması, yakınlaştırmak ve uzaklaştırmak için sıkmak vb. içerir. Yani, GBInstagram Android 2019 için en iyi Instagram modlarıdır.

InstaULTRA

InstaULTRA Android akıllı telefon üzerinde kullanılabilecek listede başka bir en iyi Instagram modudur. Instagram modu pek popüler olmasa da, Instagram’ın mod versiyonlarından beklediğiniz neredeyse tüm özelliklere sahiptir. Medya dosyalarını indirmekten özelleştirmeye, InstaULTRA’nın size sunacakları arasında çok şey var. Ancak, uygulama bir süre için güncellenmediğinden, InstaULTRA’yı kullanırken birkaç hata bekleyebilirsiniz. Yine de, bununla başa çıkabilirseniz, o zaman InstaULTRA sizin için en iyi seçim olabilir. Öyleyse, InstaULTRA, Android için Instagram’ın en iyi modlanmış versiyonudur.