android radyo uygulamasi yapmak 1

Android İçin En İyi 3 En İyi Radyo Uygulamaları

Android akıllı telefon için En İyi Radyo Uygulamalarının 3’nü paylaşacağız. Rasgele müziği farklı frekans kanallarında dinlemek için kullanmaktan kesinlikle keyif alacağınız en iyi radyo uygulamalarını inceleyin ve indirin.

FM yayını, frekans modülasyonu (FM) teknolojisini kullanan radyo yayınıdır. 1933 yılında Amerikalı mühendis Edwin Armstrong tarafından icat edildi, şimdiye kadar bu hizmet yaygın olarak kullanılıyor. Geçen yıl, Fm radyo cihazlarını, etrafındaki yayın frekanslarından müzik dinlemek için kullanmıştık. Ama bugün android cihazlarınız, kolayca farklı radyo kanallarını dinlemek için tasarlanmış pek çok şey olduğundan, bunlar için en iyi seçenek ve bu uygulamalar, en iyi ses kalitesini dinlemenizi sağlayacak mükemmel radyo frekansını kolayca bulabilmeniz için gerçekten iyidir. Öyleyse devam etmek için aşağıda açıklanan kılavuza bir göz atın.

iHeartRadio Ücretsiz Müzik ve Radyo

Bu, test edilen en iyi radyo uygulamalarından biridir. Bu uygulama tek bir basit uygulamada müzik ve radyo dünyasına erişmenizi sağlar. En iyi radyo istasyonları, müzik, haberler, podcast’ler, spor, konuşma ve komedi gösterileri dinlemek için bugün indirin.

Android Radyo

Radio Online

Bu, çevrimiçi radyo yayını için çok popüler olan en iyi seçenek ve radyo servislerinden biridir. Androidinizde bu uygulamayı kullanmanızı ve tüm yeni en son parçaları dinlerken çok eğlenmenizi öneririm.

TuneIn Radio – Radyo ve Müzik

TuneIn Radio ile en sevdiğiniz radyo istasyonlarını ücretsiz dinleyin. 100.000’den fazla istasyonla TuneIn, dünyanın dört bir yanından en geniş ücretsiz spor, haber, müzik ve konuşma radyosuna sahiptir. Bu yüzden android cihazınızda bu uygulamayı denemek gerekir.