Android 7.0 ve 7.1 temelli MIUI 9 arayuzu icin cikis tarihi aciklandi 1

Android 7.0 ve 7.1 temelli MIUI 9 arayüzü için çıkış tarihi açıklandı!

Çin merkezli teknoloji devi olan Xiaomi, MIUI 9 arayüzlü Android Nougat alacak cihazların tarihini açıkladı. İşte tüm detaylar!

Son dönemlerde mobil piyasada adını birçok kez duyuran Xiaomi, Android tabanlı MIUI 9 arayüzü için çok daha önceden bazı çalışmalar yaptığı ve bu arayüzün yakın bir tarihte kullanıcı karşısına çıkacağını belirtmişti. Şimdi ise son gelen detaylarda bu güncellemenin 16 Ağustos 2017 tarihinden daha önce olacağı ifade ediliyor. Yeni gelmesi beklenen arayüzün çok akıcı bir kullanım sağlarken kullanıcıya şimdiye kadar ki en yüksek deneyimi sunacağı belirtildi.

Çin merkezli şirket bunların yanı sıra forum sitesinde bir açıklama daha yaptı. MIUI ürün müdürümüz kısa bir süre önce Weibo dahilinde bir ekran görüntüsünü sizlere paylaştı. Bu bakımdan MIUI 9‘un arayüzü hakkında yayınlanmadan sizlerin görüşünü almış olduk. Kendisi ise MIUI tarafından yapılan temalardan ekran görüntüsünün geldiğini belirtti. Görülen ekran görüntüsü normal bir temaydı MIUI 9 değildi. ifadesini kullandı.

Android 7.0 ve 7.1 temelli MIUI 9 arayüzü için çıkış tarihi açıklandı

Peki hangi cihazlar MIUI 9 arayüzünü alacak?

Android 7.0 temelli MIUI 9 alacaklar:

Mi 5, Mi 5S, Mi 5S Plus, Mi 4C, Mi 4S, Mi Max, Mi Note, Mi Note 2, Mi Mix.Mi Note 4X

Android 7.1 temelli MIUI 9 alacaklar:

Redmi 4X, Mi Max 2, Mi 5C, Mi 6