Airpods 3 1

Analistlere Göre Apple Airpods 3 2019’un Sonuna Gelebilir

Apple (AAPL), ikinci nesil AirPod’larını satmaya başlamasından sadece birkaç hafta sonra, şirket, dördüncü çeyreğinde en kısa sürede üçüncü nesil kablosuz kulaklıklarıyla çıkacağını bildirdi.

Apple Airpods 3 Seneye Piyasaya Sürülebilir

TF International Securities’in analisti Ming-Chi Kuo Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Apple’ın 2019’un dördüncü çeyreğinde veya 2020’nin ilk çeyreğinde iki yeni AirPod modelini piyasaya süreceğini söyledi. 9to5Mac’a göre tamamen yeni bir tasarımla karşılaşacaksınız.

159 $ ‘a satılan AirPods, Kuo’ya göre yeniden tasarlanan modelin daha yüksek bir fiyatla geleceğini söyledi. Apple, 20 Mart’ta ikinci nesil AirPod’lerini açıkladı.

Airpods 3

Salı günü, Tayvan merkezli teknoloji dergisi DigiTimes, sözde “AirPods 3” ün, gürültü önleyici teknolojiye sahip olacağını ve 2019 yılının sonlarında piyasaya sürüleceğini bildirdi.

AirPods, Apple için çok önemli bir ürün ve kablosuz kulaklık pazarına hükmediyorlar. DigiTimes, Apple’ın 2018’de 35 milyon çift AirPod verdiğini ve% 75’lik bir pazar payı aldığını belirtti.

Kuo, AirPods’un sevkiyatlarının 2019’da 52 milyona çıkmasını ve 2020’de 75 milyona ulaşmasını bekliyor.

AirPods’a ek olarak, Apple’ın Powerbeats Pro Beats tanıttı. Powerbeats Pro kulaklıklar 249,95 dolara mal oluyor ve spor meraklıları için tasarlandı ve ayarlanabilir, emniyetli kulak çengelleri içeriyor ve suya ve terlemeye dayanıklı.

Apple’ın AirPods ve Powerbeats Pro, kullanıcıların müzik dinlemelerine ve telefon görüşmeleri yapmalarına ve almalarına olanak tanır. Ayrıca Siri kişisel ses yardımcısına da sahiptir.