Prof. Dr. Michio Kaku 1

Amerika’lı Ünlü Fizikçi Uzaylıların Nasıl Görüneceğini Açıkladı!

Teorik Fizik konusunda ünlü isim Prof. Dr. Michio Kaku “İnsanlığın Geleceği” isimli yeni kitabında gelecek hakkında ki düşüncelerine yer verdi. Ünlü fizikçi Kaku düşüncelerini aktarırken, uzaylıların gelecekte nasıl görüneceğini açıkladı.

Teorik fizik alanında ‘Henry Semat Profesörü’ ünvanı bulunan Prof. Dr. Michio Kaku, kendi yöntemleri ile zihin kontrolü, avatarlar, telekinezi..gibi fütürist konularda araştırma ve çalışmalar yapıyor.

Kaku, “İnsanlığın Geleceği” adlı yeni kitabında, yer verdiği gelecekte uzaylıların ne şekilde görüneceği konusunda detaylara yer veriyor. “Uzaylılar aynı insanlarda olduğu gibi etrafını görebilmeli ve avlanmak ve nesneleri tutmak için parmaklara sahip olmalı” sözlerine yer veren Prof. Dr. Michio Kaku, uzaylılara en çok benzeyen canlının ahtopot olduğunu belirtiyor.

Prof. Dr. Michio Kaku: “Ahtapot da stereo vizyona sahip ve uzuvları aracılığyla avlarını yakalıyor ve tutamaçlarını kullanabiliyorlar. Şu an Dünya’da 165 milyonu aşkın yıldır yaşayan ahtapotlar dil bilmiyor” diyerek, evrimleşme sürecine girmeleri durumunda ahtapotların da kendi dillerini geliştirebileceğini söylüyor.

insanoğlunun gelecekte farklı yaşam formlarıyla karşılaşacağını söyleyen Kaku, Dünya’ya benzeyen 20 milyar gezegenin kimisinin su, kimisinin ise buzla kaplı olduğunu belirterek, Bu gezegenlerde uzaylı yaşam formlarının olduğunu söyledi.

Amerikalı ünlü fizikçi, “Zeki yaşam formları olduğu için bu uzaylılar yırtıcı ve agresif olmayabilir ama bu onların atalarından gelen bir alışkanlıkları olabileceği gerçeğini değiştirmiyor. Bu sebeple dikkatli olmalıyız” dedi.