Amazondan yeni mesajlasma uygulamasi AnyTime geliyor

Amazon’dan yeni mesajlaşma uygulaması “AnyTime” geliyor!

Google, Facebook, Apple’ın yanı sıra şimdi de Amazon’un kendi mesajlaşma uygulamasını tanıtması bekleniyor. Uygulamanın özellikleri ise video ile sesli arama gibi standart bir uygulama olacağı yönünde!

Amazon’un da kendi mesajlaşma uygulamasını tanıtacağı iddia ediliyor. Kısa süre önce Anytime adına sahip olarak geleceği iddia edilen yeni mesajlaşma uygulaması iOS ve Android kullanıcılarına hitaben gelecek. Uygulama büyük bir güvenli mesajlaşma olacağını söylerken, beraberinde sesli ve görüntülü konuşmanın ve grup konuşmalarının olacağını iddia ediyor. En güzel yanı ise basit bir arayüz ile gelecek olması.

Yeni uygulamada WhatsApp’ta olduğu gibi telefon numarası kaydetmenize gerek yok. Sadece isim kullanmak ve aramak yeterli olacak. Hali hazırda bir konuşmaya bir kullanıcıyı eklemek içinde normal @ işaretiyle etiketler gibi aramak ve eklemek yeterli. Bunun yanı sıra konuşmalar istenilen şekilde reklendirilebilecek.

amazondan yeni mesajlaşma uygulaması AnyTime geliyor

Amazon’un uygulaması alışverişe olanak sağlıyor!

Son olarak kullanıcılar Amazon’dan yapmış olduğu alışverişler için uygulama üzerinden anında müşteri temsilcisine bağlanabilecek ve uygulamadan alışveriş bile yapabilecek. Amazon’un asistanı Alexa‘nın da uygulamaya entegre edileceğini iddia ediliyor. Uygulamanın çıkış tarihi hakkında bir açıklama ise henüz gelmedi.