Applein iPhone X satislarindaki sikintilar Samsungu da etkiliyor

Altın Renkli iPhone X Geliyor!

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan ve yılın en iyi telefonu olarak gösterilen iPhone X yalnızca 2 farklı renk seçeneğine sahipti. Gelen haberlere göre Apple’ın farklı renk seçenekleri sunacağı ortaya çıktı!

Geçtiğimiz yılın en iyi 25 teknolojik aleti arasında gösterilen ve en iyi telefonu olarak gösterilen iPhone X modeli her ne kadar sevilse de bir türlü istenilen satış rakamına ulaşamamıştı. Bunu fark eden Apple yetkilileri ilk önce üretim kapasitesini azaltmaya gitmiş ardından çeşitli reklamlarla durumu kurtarmaya çalışmıştı. Apple her ne kadar beklentilerin altında kalsa da iPhone X’i hala piyasaya sunmaktan çekinmiyor.

Yalnızca 2 renk seçeneği ile piyasaya sürülen iPhone X yeni renk seçenekleri ile ilgi çekecek gibi duruyor. Gelen son bilgilere göre Apple Altın renkli iPhone X modelini piyasaya sürmek üzere. Şu ana kadar yalnızca gümüş ve uzay grisi renkte piyasaya sürülen iPhone X artık Altın rengi ile de rafları süsleyecek.

Altın Renkli iPhone X Geliyor!

altın renkli iphone x

Federal İletişim Komisyonu tarafından duyurulan Altın renkli iPhone X internette kısa bir süre içerisinde büyük ilgi gördü. Renk seçeneğini modelin tanıtımı sırasında sunmayan Apple için birkaç eleştiride haliyle gecikmedi. Bazı yorumculara göre firmanın modelin üretimdeki aksaklıkları nedeniyle renk seçeneğini rafa kaldırdığını bazıları ise Apple’ın iPhone X’i yeniden gündem konusu yapmak istediği için yeni bir renk seçeneğini tercih ettiğini belirtiyor.

Geçtiğimiz günlerde iPhone 8 serisinin kırmızı renkli versiyonunu duyuran Apple firmasının eski modelleri farklı renkler ile sunulması alışılagelmiş bir durum olarak yorumlanıyor.