Aldığı oyun kasetinin içinde uyuşturucu buldu!

Eski oyunları satın alarak koleksiyonuna katan Julian Turner, son aldığı oyun kasetlerinin normalden daha ağır olduğunu fark etti ve kasetlerin içini açtı. Kasetlerden toplam dört adet uyuşturucu torbası çıktı.

Eski video oyunlarını biriktiren bir koleksiyoncu, satın aldığı NES kasetinin içerisinde uyuşturucu buldu. Rollergames ve Golf oyunlarını satın alan Julian Turner isimli koleksiyoncu, bu kasetlerin normalden daha ağır olduğunu fark etti ve içerisinde ne olduğunu görmek için tornavidasını alarak işe koyuldu. Koleksiyoncu, her kasette iki adet olmak üzere toplamda dört uyuşturucu torbasının kasetlere saklandığını keşfetti.

https://youtu.be/gqJKupIFo1Y

Uyuşturucu paketlerini bulmasının ardından hemen polise haber veren ve konuyla ilgili bir video çeken Turner, polislere pakettekinin ne tür bir uyuşturucu olduğunu da sormuş ancak henüz inceleme yapılmadığı için bunun cevabı bilinmiyor.

Oyun kasetinde 5000 dolar bulunmuştu

oyun kaseti uyuşturucu

Kasetin içerisinden uyuşturucu çıkması çok küçük bir ihtimal, ancak oyun kasetlerinin ilginç şeyler sakladığı daha önceden de biliniyordu. Bir koleksiyoncu, Turner’ın yaptığı gibi Golf oyununu satın almış ve kasetin ağır olduğunu fark edince içini açmıştı. Kasetten, 1985 senesinde üretilmiş banknotlardan oluşan 5000 dolar çıkmıştı. Eğer sizde de geçmiş senelerden kalma Golf NES kaseti bulunuyorsa içini kontrol etmenizi öneririm.